Szerző: mz

2000. november 2. 21:16

Az Oracle termékei támogatják a legújabb XML specifikációkat

[Oracle] Az Oracle bejelentette, hogy már kapható az Oracle XML Developer's Kit (Oracle XDK) legújabb verziója. Az Oracle XDK megerősíti az Oracle vezető szerepét az alapvető XML-szabványok definiálása és megvalósítása terén.

Az új fejlesztői készlet az első és jelenleg egyetlen olyan XML-fejlesztőeszköz, amely száz százalékban megfelel az XML Schema Candidate Recommendation (CR) ajánlás legfrissebb verziójának, melyet a World Wide Web Consortium (W3C) nemrégiben tett közzé. Az Oracle XDK új verziója lehetővé teszi nagy volumenű, összetett XML alapú adatok és dokumentumok gyors és egyszerű kezelését, ami különösen fontos a vállalatközi alkalmazásoknál, a központi üzemeltetésű vagy alkalmazásszolgáltató rendszereknél, a portáloknál és a vezeték nélküli alkalmazásoknál.

Az új verzió jelentősen fokozza a fejlesztők munkavégzésének hatékonyságát, a Java-, XML- és SQL-fejlesztők számára fokozott rugalmasságot biztosít az új generációs internetes alkalmazások létrehozásához.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról