Szerző: sammer

2000. március 21. 06:31

Jön: Pantheon

Az Imperialism és az Imperialism II készítőitől jön a Pantheon nevű valósidejű startégia játék, ahol a játékosnak egy jól ismert isten szerepét kell átvennie, és megküzdeni a többiekkel. Minden isten egyedülálló személyiséggel bír, és természetesen vannak földi követői, akik gondolkodás nélkül teljesítik a parancsát. Páldául, ha Artemis támogatja a vadászokat, akkor megerősödnek amikor a nép vadászni indul. Ares követői fegyvereket kapnak, amikor csatába indulnak, és így tovább.
A játékosnak figyelnie kell az isteneire, a fejlődő népeire, és a játék közben felbukkanó hősök, papok, barbárok stb csapatára. A népesség emelkedéséhez új épületeket kell építeni, amivel elősegítjük a lakosság számának növekedését. A Pantheon játékot bármikor szüneteltethetjük menet közben, így bőven jut idő a tervezgetésre. A játék kiadása még messze van. Képek a játékról a Gameware rovatban!

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról