Szerző: Barna József

2000. november 1. 15:04

A tesztelőknél a Microsoft Whistler Beta 1

Amint arról már beszámoltunk , a Microsoft korábban elhalasztotta a Whistler kódnéven ismert következő operációs rendszere béta verziójának megjelentetését. Tegnapi sajtóközleményében azonban a szoftveróriás már arról számolt be, hogy immár elérhető az első béta verzió, melyet kiemelt partnereihez, illetőleg több, mint 200.000 szoftverfejlesztőhöz fog eljuttatni az elkövetkezendő napokban.

Amint arról már beszámoltunk, a Microsoft korábban elhalasztotta a Whistler kódnéven ismert következő operációs rendszere béta verziójának megjelentetését. Tegnapi sajtóközleményében azonban a szoftveróriás már arról számolt be, hogy immár elérhető az első béta verzió, melyet kiemelt partnereihez, illetőleg több, mint 200.000 szoftverfejlesztőhöz fog eljuttatni az elkövetkezendő napokban.

Amint az ismeretes, a Whistler az első 64 bites Windows operációs rendszer, mely így alkalmas az Intel Itanium alapú rendszerekkel való kompatibilitási tesztre is.

A Microsoft továbbá nyilvánosságra hozta az új operációs rendszer - első látásra némileg meglepő - roadmap-jét is, mely szerint először a desktop, majd a szerver verzió lát napvilágot, a tervek szerint valamikor 2001. második félévében.

[Forrás: Electic Tech]

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

Vimeo Record

1

Videós üzenetküldőt indít a Vimeo

2020. október 28. 08:46

Az ingyenesen használható vállalati megoldás az elnyúló megbeszéléseket, és hosszas emaileket hivatott kiváltani.