:

Szerző: mz

2000. október 31. 19:58

Logitech QuickCam Pro 3000

A Logitech, az Internet-kamerák piacának vezető gyártója új webkamerát mutat be, mely a QuickCam Pro, a cég első számú hasonló termékének új változata, a QuickCam Pro 3000. A termék - mint neve is utal rá - a népszerű QuickCam családhoz tartozik, mely több, mint ötmillió vásárló tetszését nyerte el világszerte.

Az újratervezett kamerában nagyfelbontású, 640 x 480-as CCD érzékelő található, mely tiszta, éles képet szolgáltat változatos megvilágítási körülmények között is. Beépített mikrofonja segítségével a felhasználók élő videokonferenciát folytathatnak vele, illetve video e-mailt küldhetnek. Az új kamerát kis híján 100 dolláros áron lehet megszerezni, illetve megrendelhető a cég honlapján, a www.logitech.com címen.

A QuickCam program 5.4-es, legújabb változatával a QuickCam Pro 3000 vásárlói könnyebben mozoghatnak a weben, gyorsabban tölthetnek fel képeket webkamerákhoz vagy webes fotóalbumokba. A csomagban emellett az MGI VideoWave III SE videszerkesztő és a PhotoSuite III SE képszerkesztő szoftver, a Microsoft NetMeeting, a Reality Fusion GameCam SE és a CrestaCards Video Greeting programok találhatók. A kamera mellett egy SmartClip is található, mellyel notebookra vagy lapos LCD monitorra lehet rögzíteni. Ha nem szeretnénk, hogy illetéktelenek lessenek meg minket, egy apró fedőlappal takargathatjuk takargatnivalónkat.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 16:07

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.