Szerző: mz

2000. október 31. 19:58

Logitech QuickCam Pro 3000

A Logitech, az Internet-kamerák piacának vezető gyártója új webkamerát mutat be, mely a QuickCam Pro, a cég első számú hasonló termékének új változata, a QuickCam Pro 3000. A termék - mint neve is utal rá - a népszerű QuickCam családhoz tartozik, mely több, mint ötmillió vásárló tetszését nyerte el világszerte.

Az újratervezett kamerában nagyfelbontású, 640 x 480-as CCD érzékelő található, mely tiszta, éles képet szolgáltat változatos megvilágítási körülmények között is. Beépített mikrofonja segítségével a felhasználók élő videokonferenciát folytathatnak vele, illetve video e-mailt küldhetnek. Az új kamerát kis híján 100 dolláros áron lehet megszerezni, illetve megrendelhető a cég honlapján, a www.logitech.com címen.

A QuickCam program 5.4-es, legújabb változatával a QuickCam Pro 3000 vásárlói könnyebben mozoghatnak a weben, gyorsabban tölthetnek fel képeket webkamerákhoz vagy webes fotóalbumokba. A csomagban emellett az MGI VideoWave III SE videszerkesztő és a PhotoSuite III SE képszerkesztő szoftver, a Microsoft NetMeeting, a Reality Fusion GameCam SE és a CrestaCards Video Greeting programok találhatók. A kamera mellett egy SmartClip is található, mellyel notebookra vagy lapos LCD monitorra lehet rögzíteni. Ha nem szeretnénk, hogy illetéktelenek lessenek meg minket, egy apró fedőlappal takargathatjuk takargatnivalónkat.

a címlapról