Szerző: HWSW

2019. augusztus 7. 13:42

Call for Papers: adj elő a HWSW mobile! konferencián!

Az idén kilencedik alkalommal, november 27-én és 28-án megrendezett 900 fős HWSW mobile! termékfejlesztési konferenciára közel 90 előadót várunk, köztük számos nemzetközi vendégelőadót - idén ráadásul te is ott lehetsz az előadói gárdában, korlátozott számban pályázni is lehet az előadói helyekre!

Olyan előadásokat várunk, amelyek a konferencia témáihoz illeszkedve egy-egy valós esettanulmányt, problémahelyzetet mutatnak be, amellyel az előadó szakmai karrierje során találkozott és a résztvevők is szembesülhetnek vele.  A fókusz továbbra a digitális termékfejlesztés, annak teljes útját beleértve, az előadások ezért bármelyik szakaszra - vagy akár az egész folyamatra - koncentrálhatnak, a legelső lépésektől kezdve a konkrét fejlesztésen át egészen a piaci reakciókig.

Nem ismered a konferenciát?

A 2 napos HWSW mobile! a legnagyobb hazai termékfejlesztési konferencia. Érdemes megnézned a tavalyi programot, illetve a konferencia képeit

A szervezet és az együttműködés témája kiemelt hangsúlyt kap, miután egyre élesebben rajzolódik ki, hogy a digitalizáció által fűtött fejlesztések során mekkora szakadékok lehetnek a fejlesztő cégek és a különböző iparágakból érkezett partnereik között, legyen szó a céges működésre vonatkozó, kulturális, technológiai, generációs vagy épp kommunikációs szakadékokról. Mindezek rendkívül érdekes problémahelyzeteket szülhetnek, amelyekre - akárcsak megoldásaikra - mi, és a látogatók is kíváncsiak vagyunk, hiszen pusztán a fejlesztői kompetencia nem elégséges ezekhez az együttműködésekhez.

Természetesen jól ismert szekcióinktól sem köszönünk el, mint az AI, amely rengeteg modern fejlesztés gerincét képezi, a kifejezés pedig egyre inkább megtelik valós tartalommal. Ugyanígy számítunk előadás-pályázatokra keményvonalas fejlesztői témákban, érdekesek számunkra a feltörekvő technológiák, emellett a UX témaköre is meghatározó helyet kap a konferencián, a felhasználói élmény felépítésére, csiszolására vonatkozó tapasztalatokat is várjuk.

Az ideális előadás bemutatja a problémák, döntési helyzetek kontextusát, elemzi a felmerült alternatívákat (pozitív-negatív oldalak), majd bemutatja a "győztes" megoldást - vagy a bátrabbak éppen azt, miért bukott el egy-egy projekt. Természetesen nagyon kíváncsiak vagyunk a döntés következményeire is - hogyan vált be a kiválasztott út, melyek az eddig megszerzett tapasztalatok?

A jelentkezéshez mutasd be röviden azt a témát, amelyet szeretnél a konferencián prezentálni. A forma kötetlen, azonban igyekezz az előadással szemben támasztott elvárásokat követni. Ha csak látogatóként érdekel a konferencia, a csatlakozz a hivatalos Facebook eseményhez, hogy első kézből értesülj a konferenciával kapcsolatos friss hírekről!

Jelentkezési határidő: 2019. Szeptember 9.
Kapcsolat: Hlács Ferenc (hlacs.ferenc at hwsw.hu)

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról