:

Szerző: Bőle György

2000. október 31. 03:51

Tiltakozás az az ORTT elnökének kijelentése ellen

Mi, akik a világhálóban, mint médiában rejlő lehetőséget kihasználva tartalomfejlesztéssel, szolgáltatással vagy ezek nélkülözhetetlen technikai hátterének biztosításával foglalkozunk, publikálunk a hálón, meggyőződéssel és hivatástudattal azon munkálkodunk, hogy oldalainkkal formáljuk, színesítsük a hazai elektronikus sajtó választékát s ezzel kínáljuk könnyen elérhető információkat az internet használóinak, nem hisszük, hogy egy kisebbség részét alkotnánk.

Azt sem hisszük, hogy Olvasóink képeznék azt a kisebbséget, amely Körmendy-Ékes Judit, az ORTT elnöke szavaiból következően nemcsak pornóképek nézegetéséért lép a világhálóra.

S azt sem hisszük hogy valamennyiünk munkáját egyetlen nyilatkozatában szempontjainak megnevezése, s általában indoklás nélkül minőségi kritikával illetheti a műsorszolgáltatási elvek felügyeletére hivatott testület elnöknője. Amennyiben bárki úgy érzi, hogy az interneten található tartalom minősége és hasznossága elmarad más technikai háttéren nyugvó médiákétól, ha úgy érzi, hogy a kormányzati, kulturális, közösségi -s még sorolhatnánk- adatszolgáltatás nem felel meg a hazai médiaszabályozásnak, akkor állunk elébe egy szakmai alapokon nyugvó megmérettetésnek. Enélkül azonban nem látjuk a nyilatkozat megalapozottságát, s tiltakozunk az ellen, hogy egy sztereotípiát hajtogatva kényszerítsenek minket védekezésre.

Balogh Attila Balázs - Prím Információ-technológiai Kft.
Bőle György - HWSW
Danóczy Balázs - Portfolio.hu (NET Média Kft.)
Dravecz Tibor - Integrity Kft.
Gautier Tamás - telnet Magyarország Rt.
Holló Gábor - Kapu Kft.
Hutter Ottó - INFOPEN ONLINE
Lakatos Tamás, WEB projekt igazgató - Pesti Est Kft.
Nagy Tibor - HÍREK Számítástechnikai Kft.
Nemes Dániel, elnök-vezérigazgató - telnet Magyarország Rt., STOP! Portál
Novák Péter - kirowski Kft.
Dr. Pósvári Sándor, tulajdonos-főszerkesztő - euroASTRA Médium csoport
Rácz Márton, igazgató - BIG FISH Internet Kft.
Szigetlaki Zsolt - CyberMind Technologies Kft.
Vértes János - Prím Információ-technológiai Kft.
Weyer Balázs, főszerkesztő - [ origo ]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 17:48

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.