Szerző: mz

2000. október 30. 21:03

Az Üzleti Etikai Díj kitüntetettjei: Ericsson, Compaq, TVK

[Noguchi] 2000. október 27-én 20 órakor az Olof Palme Házban ünnepélyes keretek között adták át a Budapest Klub által kiírt Üzleti Etikai Díj pályázat elismerő okleveleit. A kuratórium három céget talált érdemesnek a díjra: az Ericsson Magyarország, a Compaq és a TVK a három díjazott.
Az évente egyszeri alkalommal három cégnek odaítélendő díjnak szigorú feltételei vannak: a beadott anyagok alapján megvizsgálják a pályázó cégek alkalmazottaival, üzleti partnereivel és környezettel szembeni etikus magatartását, a cégek társadalmi és környezeti befolyását, a termékek és szolgáltatások minőségi tanúsítványát, a szponzorálási és támogatási politikát.
A Budapest Klubot a Római Klub eszmeiségén elindulva László Ervin alapította 1993-ban. A klub új tudatosság kialakítására törekszik, amely segít átérezni az emberiség alapvető egységét, az emberek összetartozását, amely meghatározza erkölcsi magatartásunkat és képessé tesz bennünket a globális gondolkodásra és előmozdítja a környezettel, a munkatársakkal és a gazdasági élet szereplőivel szembeni felelősségteljes, etikus gondolkodás és magatartás elterjedését.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról