Szerző: Bodnár Ádám

2000. március 20. 23:38

Új GeForce-256 kártyák

HIRDETÉS

Az nVidia GeForce256 grafikus chip népszerűségét és sikerét mi sem jelzi jobban, hogy egyre több és több gyártó rukkol elő GeForce-alapú videokártyákkal. A mai napon három új kártyát mutathatunk be: a Gainward CardExpert 256 SDR, Gainward CardExpert 256 DDR és Yuan Yuan AGP540G-32 kártyák képeit itt nézhetitek meg.

Az, hogy a kisebb nevű távol-keleti gyártók is megjelennek ilyen kártyákkal a piacon azt eredményezheti, hogy hamarosan valószínűleg mindenki számára elérhető közelségbe kerül egy ilyen videokártya. Remélem minél több olvasónk lepheti meg magát vele a közeljövőben! :)

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 18:54

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.