Szerző: Habók Lilla

2019. április 30. 12:00:00

Közeleg a hazai legnagyobb analitikai, PPC és SEO konferencia

Az analitika, a PPC és a keresőoptimalizálás témáit fogja feldolgozni a kétnapos Digital Cube Conf, amelynek programját a téma neves hazai szakemberei állítottak össze.

Két nap alatt tömény analitika, PPC és SEO ismeretekkel vértezhetik fel maguk, akik ellátogatnak május 23-24-én a Digital Cube Confra. A konferencia megálmodói és szervezői ismert hazai szakértők - Bay Áron, Geiger Tamás és Papp Gábor -, akik most együtt készülnek létrehozni a legnagyobb hazai konferenciát a témában.

A rendezvényen szóba kerülnek többek közt az adatvédelmi kihívások a PPC-menedzsment során, amelyet Dr. Teker Orsolya adatbiztonsági és adatvédelmi szakjogász fejt majd ki bővebben. A résztvevők megtudhatják, kinek kell egy nyereményjátéknál az adatvédelmi tájékoztatóról gondoskodni, vagy hogy hol helyezkedik el a marketing ügynökség az adatkezelői-adatfeldolgozói láncban a különböző megbízásai tükrében.

Python és Appmenedzsment rendezvényekkel indítjuk a szezont (x) Február 26-27-én indul a HWSW free! ingyenes meetupsorozat, márciusban pedig 30 órás online képzéseket indítunk!

Továbbá a UPC online igazgatója, Sólyom Balázs az adatvezérelt online ökoszisztémáról fejti ki bővebben gondolatait, hogy a jövőben minél kevesebb helyen szülessenek a döntések szubjektív vélemények mentén. Míg Papp Gábor a "SEO reverse engineering" ismereteibe fogja bevezetni a résztvevőket, vagyis hogyan lehet visszafejteni egy versenytárs SEO stratégiáját, illetve megtudni, honnan szerzi a forgalmát.

A konferencia napot pedig egy workshop nap is követi, amelyen a Google Analytics, a Google Ads, a SEO és a Google Tag Manager témákkal még részletesebben ismerkedhetnek meg a résztvevők. A workshopok résztvevői bővebben találkozhatnak az analitika alapú kampányoptimalizálással, a haladó kulcsszókutatással, a versenytárselemzéssel vagy épp a gyakori tech SEO hibákkal.

A szakmai tartalmon a hangsúly

A Digital Cube Conf nemcsak a témaválasztásban, hanem a formátumban és a megvalósításban is szeretne új elemeket hozni a hazai konferenciák világába. Ennek részeként minden előadónak tiszteletdíjat fizet, cserébe viszont olyan egyedi tartalmat vár el, ami a közönség érdeklődésének is megfelel. A szervezőcsapat minden előadónak TED szintű előadói felkészítéssel segít a prezentáció kidolgozásában az első perctől kezdve, hogy a nettó 40 perces előadások alatt minél pontosabban és szemléletesebben fejtse ki az általa hozott témát. A szervezők ígérete szerint az előadásokban nem lesz értékesítés és promóció, de még kiállítók sem, hogy a konferencián mindenképp a szakmai tartalom legyen az elsődleges.

digitalcube_kep

Ezenkívül a rendezvényen csak egy terem lesz, annak érdekében, hogy egyetlen előadást se kelljen kihagyni a résztvevőknek egy másik miatt. A jegyzetek készítését vagy az előadásokon elhangzottak azonnali kipróbálását a Digital Cube Conf kényelmes, "iskolapados" elrendezéssel szeretné a helyszínen biztosítani, méghozzá kellő számú konnektorral felszerelten.

A Digital Cube Confra a jegyek fele már elővételben elkelt, ezért nem érdemes sokáig halogatni a jegyvásárlást: május 23-24-én sok érdekes újdonságot lehet majd tanulni a budapesti La Vida Duna Rendezvényházban a PPC, az analitika és a SEO világából.

a címlapról