:

Szerző: HWSW

2019. január 29. 15:10

A saját tervezésű ultralight IoT hardware előnyei és hátrányai

Saját fejlesztésű ultralight IoT hardverét a 2017-es HWSW mobile! konferencián mutatta meg a Cason.

Milyen előnyei és hátrányai vannak egy saját fejlesztésű ultralight IoT hardvernek? Czike Zsigmond, a Cason üzletfejlesztési igazgatója a 2017-es HWSW mobile! termékfejlesztési konferencián tartott előadásából kiderül, hogy miként zajlott a piaci igények műszaki tartalomba foglalása, illetve mik voltak az ezzel kapcsolatos különféle fejlesztői kihívások.

23:53
 

A saját tervezésű ultralight IoT hardware előnyei és hátrányai – Czike Zsigmond (CASON)

Még több videó

A terméknek olyan követelményeknek kellett megfeleljen, ami gyors, rugalmas termékfejlesztést tesz lehetővé, minimális üzemeltetési és karbantartási költségek mellett. A Cason IoT Core modulja ennek szellemében készült, ultra alacsony fogyasztással és moduláris technológiájával a digitális és analóg jelek fogadására is képes, a modern LPWA alapú átviteli hálózatokon keresztül (LoRA, NB IoT).

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 18:21

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.