:

Szerző: sammer

2000. október 25. 22:20

Új Etherlords screenshotok

A Nival Interactive új képeket adott ki a nemrég bejelentett Etherlords nevû körökre osztott fantasy stratégiai játékából.




Az Etherlords fejlesztőinek ígérete szerint a játék egyesíteni fogja magában a varázslatok világában játszódó fantasy szerepjátékok és a gazdálkodást előtérbe helyező stratégiai játékok legjelentõsebb elemeit. Az Etherlords a mai követelményeknek megfelelően 3D-s grafikával rendelkezik, több mint 300 típusú varázslat került bele a hozzájuk tartozó különböző speciális effektekkel, és a csatározás részét is alaposan kidolgozták, amit rengeteg video effekt és a folyamatos animációk tesz igazán látványossá. Az egyedülálló harcrendszer az interneten keresztüli multiplayer csatározásokra is lehetőséget ad.

A játékban négy mágikus faj vesz részt, mindegyik a saját jellegzetes birodalmával, felépítésével és harci képességeivel amit több, mint 300 varázslat tesz teljessé, mint az idézés, elbájolás, és különbözõ rituálék. Az Etherlords 3D-s grafikus motorja a rendkívül részletgazdag pályákon akár 50 000 poligont is kirajzolhat képkockaként, és 160 féle részletesen kidolgozott szörnyet támaszthatunk fel a játékban. Az Etherlords 2001 õszén fog világszerte megjelenni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 03:02

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.