:

Szerző: bzd

2000. október 24. 19:39

Új hazai rekord: Celeron 600@1200MHz!

A napokban már azon morfondíroztam magamban, hogy miért hallani ilyen keveset mostanában Ordasi mesterről? Nos, megérte várni, mert valami olyan dolgot alkotott (megint:), ami miatt komolyan elgondolkoztam egy, a Cool-it olvasgatása közben tuningőrültté vált emberek gyógykezelésére létesítendő rehabilitációs központról... Aki rendszeresen olvassa a lapot, az tudja, hogy Ordasi úr a minap fúrta át magát 30 centi betonon, csak hogy a hűtője hőcserélőjét a szabadban tudhassa. A vállalkozás mindenképpen megérte, ugyanis csípős reggelre ébredtünk, 2 °C-os hűtővízzel a következő eredmény született:
    Az új 1.7 Voltos celeron600-as processzorok igen jól tuningolhatók. Nekem 1200MHz-et sikerült kihoznom! (vízhûtéssel)

A WCPUID rosszul állapította meg a szorzót.
    Ezenkívül a következő dolgokat követtem még el a napokban:
  • Elkezdtem megfejteni a rejtélyes kondenzátorok szerepét a Celeron 2 hátulján! Lehet, hogy érdemes õket megbabrálni?
  • Sikerült hétvégén Peltierekrõl kisebb cikket összehoznom, ez szerintem hasznos lehet minden leendõ peltier tulajdonos számára. A cikkeket (ideiglenes) honlapomról érhetitek el. Ideiglenes honlapomról érhetitek el ezeket a cikkeket.
Ha elolvassátok Gábor kondenzátoros írását, akkor megértitek mire céloztam a bevezetőben, ez már fanatizmus...

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 03:24

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.