Szerző: bzd

2000. október 24. 19:39

Új hazai rekord: Celeron 600@1200MHz!

HIRDETÉS

A napokban már azon morfondíroztam magamban, hogy miért hallani ilyen keveset mostanában Ordasi mesterről? Nos, megérte várni, mert valami olyan dolgot alkotott (megint:), ami miatt komolyan elgondolkoztam egy, a Cool-it olvasgatása közben tuningőrültté vált emberek gyógykezelésére létesítendő rehabilitációs központról... Aki rendszeresen olvassa a lapot, az tudja, hogy Ordasi úr a minap fúrta át magát 30 centi betonon, csak hogy a hűtője hőcserélőjét a szabadban tudhassa. A vállalkozás mindenképpen megérte, ugyanis csípős reggelre ébredtünk, 2 °C-os hűtővízzel a következő eredmény született:
    Az új 1.7 Voltos celeron600-as processzorok igen jól tuningolhatók. Nekem 1200MHz-et sikerült kihoznom! (vízhûtéssel)

A WCPUID rosszul állapította meg a szorzót.
    Ezenkívül a következő dolgokat követtem még el a napokban:
  • Elkezdtem megfejteni a rejtélyes kondenzátorok szerepét a Celeron 2 hátulján! Lehet, hogy érdemes õket megbabrálni?
  • Sikerült hétvégén Peltierekrõl kisebb cikket összehoznom, ez szerintem hasznos lehet minden leendõ peltier tulajdonos számára. A cikkeket (ideiglenes) honlapomról érhetitek el. Ideiglenes honlapomról érhetitek el ezeket a cikkeket.
Ha elolvassátok Gábor kondenzátoros írását, akkor megértitek mire céloztam a bevezetőben, ez már fanatizmus...

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 04:38

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.