Szerző: mz

2000. október 24. 19:00

Kísérleti Családnet program

[Mmd] A kormány – felismerve az Internet és a hálózati szolgáltatások jelentőségét - pénzügyi támogatással járul hozzá a családok Internet-használatához, és az Informatikai Kormánybiztosság révén a most induló Családnet programban 125 millió forinttal segíti a Családinet-pc konzorcium pályázatában foglaltak megvalósítását.
A kísérleti programot bonyolító konzorcium egyedi, számítógépből és Internet hozzáférésből álló csomagot állított össze és kínál kedvezményes részletfizetés mellett. A csomag a Compaq multimédiás számítógép mellett havi 20 órás telefonos Internet-hozzáférést tartalmaz a kedvezményes időszakokban a MATÁVnettől, illetve a Vivenditől. Ezt a hozzáférési lehetőséget a felhasználók az adott hónap bármelyik napján, a kedvezményes időszakokban vehetik igénybe. Szintén a csomag része még az e-mail cím (2 MB tárterülettel) és a havi 20 óra telefondíjmentes, internetcélú telefonhívások díja a kedvezményes időszakokban, ami azt jelenti, hogy a felhasználónak 20 órányi internethasználatra nem kell telefonforgalmi díjat fizetnie azon Internet-hívások esetén, amelyek munkanapokon 18.00 és másnap reggel 07.00 óra, munkaszüneti és szabadnapokon pedig 0-24 óra között történtek.
Az 1400 csomagot a kedvezményes fizetési konstrukció keretében 29.000 forint befizetése és három éven keresztül havi 6800 forint törlesztés mellett lehet megvásárolni. (Amennyiben valaki az akció keretein kívül, piaci áron szeretne hasonló csomagot összeállítani, akkor ennek az összegnek közel a kétszeresét kellene fizetnie.)
A kedvezményes csomagok megvásárlására november 10-ig lehet jelentkezni. Amennyiben a jelentkezési feltételeknek megfelelő érdeklődők száma meghaladja a rendelkezésre álló csomagok számát, a konzorcium a jelentkezők között nyilvános sorsoláson dönt a szerződők személyéről.
A sorsolás időpontja 2000. november 20.
A sorsolást követően aminden résztvevő levélben kap értesítést a sorsolás eredményéről.
További részletes felvilágosítást lehet kérni a programról a Családinet-pc program ügyfélszolgálati kék számán: 06-40-200-275, e-mailben: info@csaladinetpc.hu, valamint a Compfair kiállításon (BNV, 1101 Expo tér 1, B pavilon)
A feltételek megtekinthetők a www.csaladinetpc.hu weboldalon is.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról