Szerző: Bodnár Ádám

2000. október 23. 17:50

A Creative Labs két hangszórókészletet jelentetett meg a Playstation 2 konzolhoz

A Creative Labs ma bejelentette, hogy megkezdte két új hangszórókészletének szállítását, melyeket kifejezetten a Sony Playstation 2 konzolhoz tervezett.
A Cambridge SoundWorks PlayWorks DTT2500 Digital és a Cambridge SoundWorks PlayWorks PS2000 Digital hangszórószettek már megvásárolhatók az Egyesült Államokban. A rendszerek érdekessége, hogy a Playstation2 konzolhoz képesek optikai digitális kábelen keresztül csatlakozni.

A Cambridge SoundWorks PlayWorks PS2000 Digital egy 2+1 darabból álló kompakt hangszórókészlet, mely a DiMAGIC VX technológiát használó beépített DSP által képes virtuális 5.1 Dolby Digital hangot előállítani.

A Cambridge SoundWorks PlayWorks DTT2500 Digital egy 5+1 darabból álló szett, mely tartalmaz egy Dolby Digital 5.1 dekódert, valamint optikai és koaxiális S/PDIF csatlakozási lehetőséget is. Ez a rendszer Soundblaster Live!, vagy más digitális kimenettel ellátott hangkártyával is használható.

A PlayWorks DTT2500 Digital ajánlott bolti ára 249.99 dollár, a PlayWorks PS2000 Digital-ért pedig 199.99 dollárt kérnek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról