:

Szerző: Habók Lilla

2018. július 24. 16:22

2018-ban is vár a legnagyobb magyar demoscene party

A háromnapos rendezvény idén is a legnagyobb magyar számítógépes underground művészeti találkozónak ígérkezik. A Function 2018-ban is sok zenét és valós időben futtatott programot (animációt) ígér, külföldi és magyar alkotóktól.

Elindult a Function 2018 weboldala, amely ebben az évben is a legnagyobb magyar multiplatform demoscene közösségi eseményt hirdeti. A rendezvényen a demók, a képek és a zeneművek ezúttal is több kategóriában mérettetnek meg egymással, úgyhogy az alkotók hozhatnak magukkal kézzel készített képeket, grafikákat, fotókat, zenét, maximum 64 megabájtos játékokat, demókat vagy pedig 256 bájtos, 4 kilobájtos vagy 64 kilobájtos intrókat. A belépéshez azonban nem kötelező az alkotás benyújtása, hanem működvelőként is lehet érkezni, és találkozni a kezdő és profi alkotókkal.

function_2017

A Function 2017-es alkotásai itt elérhetők

A sok éves múltra visszatekintő rendezvényen rendszerint több százan vesznek részt az underground számítástechnikai szubkultúra kedvelői közül, magyarok és külföldiek egyaránt. 2018. szeptember 7-9. között a Kőrösi Csoma Sándor Kollégium (1118 Budapest, Dayka Gábor utca 4.) ad helyet a rendezvénynek, amelyről bővebb információ a Function 2018 oldalán található.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 28. 07:31

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.