Szerző: Koi Tamás

2018. június 21. 12:13

Falafelt árul a Telenor új vezérigazgatója

Augusztustól immár az új tulajdonos által kijelölt vezérigazgató, Jan Hanuš irányíhatja a Telenor Magyarországot - erősítette meg tegnap a befektetési csoport. Bár Hanuš a PPF telekommunikációs ügyekért felelős illetékese, korábban elsősorban az FMCG szektorban tevékenykedett - saját nemzetközi étteremlánccal is rendelkezik.

Egyszerre hívja magát Telco guy-nak és Father Falafelnek LinkedIn-profilján Jan Hanuš, a PPF csoport telekommunikációs üzletágáért felelős vezetője, aki augusztustól irányíthatja a Telenor Magyarországot. Hanuš a jelenlegi vezérigazgató, egyben a Telenor csoport közép-kelet-európai klaszterét vezető Alexandra Reichtől veheti át a stafétát, azt követően, hogy az összes jóváhagyást megkapta a március második felében bejelentett akvizíciós folyamat.

Hanuš 2017-ben érkezett a PPF csoporthoz, ahol azonnal megbízták a befektetői csoport és a Telenor csoport közt létrejövő tranzakció befektetési koordinálásával. A marketingszakember jelenleg a PPF csoport távközlési ágazatának kereskedelmi, pénzügyi, valamint HR-vezetője. Az új vezető korábban egyébként már dolgozott Magyarországon, 2011-ben és 2012-ben volt vezetője a cseh miniszterelnök üzleti köreihez köthető Agrofert tulajdonában lévő Ceres Sütőnek.

hanus

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

A szakember eddigi karrierjének jelentős részét az FMCG-szektorban töltötte, így például több mint három évig ügyvezetője volt a szintén az Agroferthez köthető legnagyobb cseh húsfeldolgozó üzemnek, illetve megalkotta a hot-dogban és hamburgerben utazó Parky's franchise-láncot. Hanuš ezt követően az egészséges(ebb) étrend mellett tette le voksát, és létrehozta saját tulajdonú, vegetáriánus ételeket készítő gyorsétterem-láncát, a Vegg-Go -t, melynek Csehország és Szlovákia mellett Ausztriában is van üzlete.

Hanuš különböző felkészítő- és coaching képzéseket is tart, a saját weboldalán elérhető tanfolyamleírások szerint többek közt kríziskommunikációra és vezetői praktikákra oktat.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.