Szerző: Langbein Valentin

2018. május 18. 13:44

Budapesten lesz a régió első proptech konferenciája!

Éles programmal, startra kész a PropTech Hungary konferencia, 34 előadó, köztük nemzetközi szereplők állnak a színpadra május 30-án.

Felsorakoztak a PropTech Hungary előadói: a május 30-án az ingatlan.com és a HWSW együttműködésében megszervezett ingatlan digitalizációs konferencián az IT és az ingatlan iparágak fontos szereplői is színpadra állnak, hogy itthon is közelebb hozzák egymáshoz a két szegmenst, és kezdőlökést adjanak azok együttműködésének.

A régió első proptech konferenciáján összesen 34 előadó, köztük nemzetközi vendégelőadók beszélnek majd tapasztalatairól és az ingatlan- és az IT-piac metszetében várható kiemelt trendekről, illetve nem utolsó sorban a szegmens még kiaknázatlan lehetőségeiről. A rendezvény nem titkolt célja, hogy ennek kapcsán ne csak az új információkat hozza el a két iparág képviselőinek, de találkozásukat, együttműködésüket is elősegítse.

pth

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Az IT területéről érkezők az eseményen képet kaphatnak az inagatlanpiac működéséről, trendjeiről, illetve arról is, hogyan lehet bevenni ezt a hatalmas és egyelőre szűz piacot. Ezzel párhuzamosan az ingatlanoldalról bekapcsolódó közönség az informatikai csapatok által kínált lehetőségeket ismerheti meg első kézből, legyen szó a jövőbeli elképzelésekről, vagy akár már kész termékekről. A rendezvényen egy sor előremutató megoldás felvonul, az AI alapú, parametrikus épülettervezéstől a kereskedelmi és lakóépületek felokosítását célzó IoT megoldásokon át, egészen az ingatlanértékesítést megreformáló VR-ig és digitális platformokig.

A plenáris előadások után két párhuzamos szekcióval folytatódó konferencián nem csak a piaci szereplők kapnak helyet a színpadon, a rendezvény kiemelt vendége Pomázi Gyula, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságszabályozásért felelős helyettes államtitkára, aki a kormányzat ingatlandigitalizációs terveinek részleteibe enged majd betekintést. Ugyancsak a PropTech Hungary ad otthont az IVSZ frissen rajthoz álló proptech munkacsoportjának hivatalos bejelentésének is, mely hamarosan megkezdi a munkát az ágazat digitális stratégiáján.

A rendezvény részletes programja már megtalálható a PropTech Hungary weboldalán, továbbá ugyanitt van lehetőség a regisztrációra is. Utóbbival nem érdemes sokat várni, a konferenciára ugyanis már csak 50 jegy érhető el! A rendezvény időpontja tehát május 30. helyszíne pedig a Budapest Music Center.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról