Szerző: mz

2000. október 19. 19:22

Elindult a Lycos indonéz változata

A Lycos Asia, mely a Lycos és a Singapore Telecom közös vállalkozása, ma bejelentette a Lycos Indonesia portál indítását. Az oldalt kifejezetten az indonéz Internet-felhasználóknak szánják, ennek megfelelően helyi jellegű információkkal igyekeznek megtölteni. Ezzel együtt elindult a "cOntact" nevű oldal is, melyen az internetes kommunikáció különböző lehetőségeit használhatják a látogatók, így küldhetnek e-mailt, cseveghetnek a többiekkel és virtuális üzenőtáblákra firkálhatnak.
Az új oldal nagymértékben lokalizált. A látogatók rengeteg helyi vonatkozású infomációt találnak rajta, köztül címtárakat, webes csatornákat, melyek a legfontosabb területeket - autók, divat, horoszkópok, álláslehetőségek, stb. - fogják át.
A Lycos Asia jelenleg Kína, Hong Kong, India, Malajzia, a Fülöp-szigetek, Szingapúr és Tajwan területén működik. A cég még az év végéig tervezi egy Thaiföld-i portál indítását is.
a címlapról

VISION

0

Olcsóbb Vision Pro-ra fekszik rá az Apple

2024. június 19. 13:00

A második generációs eszköz fejlesztése helyett egy alacsonyabb árkategóriára lövő hardverre összpontosít az almás cég, ami 2025-ben jelenhet meg.