:

Szerző: mz

2000. október 19. 19:00

Documents To Go: dokumentumok zsebben

A DataViz bejelentette Documents To Go programjának Professional Edition változatát. A program segítségével szöveges dokumentumokat és táblázatokat szerkesztetünk Palm OS operációs rendszert futtató digitális személyi asszisztensünkön.
A Documents To Go kompatibilis a legnépszerűbb irodai programokkal, így a Microsoft Word és Excel szoftverekkel, illetve több Lotus, Corel és Apple alkalmazással. A dokumentumokat mind az asztali, mind a kéziszámítógépen megváltoztathatjuk, a változások a következő szinkronizáláskor tükröződnek a másik oldalon.
Természetesen egy kéziszámítógépen nem nyújthat annyi lehetőséget a program, mint a "nagy" gépen. A szövegek a PDA-n is megőrzik a legfontosabb formázásokat, így a kövér, dőlt, aláhúzott betűket, a bekezdések igazítását, stb. A táblázatos dokumentumok több táblázatot is tartalmazhatnak, melyeket újraszámolhatunk, megváltoztathatunk a PDA-n.
A DataViz szerint a több millió eladott PDA tulajdonosa kiváló piacként szolgál a programnak - a terület fejlődésével egyre nagyobb szerepet nyerhet a dokumentumok hordozhatósága, különösen egyes területeken, mint az orvosi, jogi alkalmazások.
A bejelentéshez hozzátartozik, hogy a Documents To Go-nak létezik egy Standard Edition változata is, mely csak a dokumentumok megtekintését teszi lehetővé a PDA-n, szerkesztését nem. A különböző igényeket így teljesen ki tudja elégíteni a cég, a kevesebbet nyújtó változat természetesen alacsonyabb áron érhető el.
A Documents To Go-hoz ezúttal egy ingyenes kiegészítő, a DataViz Mail is tartozik, mely régebben Attachments To Go néven szerepelt a kínálatban.
A program futásához a Palm OS 3.0 vagy újabb változata szükséges. A kompatiblis PDA-k listája a DataViz oldalán érhető el.
A Documents To Go Professional Edition változata 30 napos időszakban ingyenesen kipróbálható. A Professional Edition ára egyébként 50 dollár, Standard változat pedig 30 dollárt kóstál.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 12:34

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.