:

Szerző: Bodnár Ádám

2000. október 19. 18:17

ATi Radeon Mac teszt

Bár ATi radeon tesztekkel Dunát lehetne rekeszteni, ez most mégis kicsit más, mivel az Inside Mac Games cikke a Radeon Apple Mac változatát mutatja be.

A teszthez egy Mac G4/500 állt rendelkezésre, a sebesség objektív megítéléséhez egy szinén Mac verziójú Voodoo5 5500 és egy ATi Rage Pro 128 eredményei is rendelkezésre állnak. A kártyát egyébként Quake 3 Arena, Quake 2, Unreal Tournament, Descent III, Bugdom, Total Annihilation, 4x4 Evolution, Tomb Raider III, Dark Vengeance és Diablo 2 alatt tesztelték.

A tesztelő összességében dícsérte a kártyát, szerint jelenleg nincs gyorsabb kártya a Radeon-nál, már ami a Mac platformot illeti.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 11:41

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.