Szerző: mz

2000. október 18. 22:47

3com Audrey - elektronikus mindenestábla otthonra

A 3com - talán a Palm sorozat sikerén felbuzdulva - tovább bővíti termékskáláját, ezúttal is egy rendhagyó készülékkel lepve meg minket. Az új termék az új Ergo sorozat első tagja.
Az Audrey névre keresztelt elektronikus palatáblát a cég elsősorban a háztartásokba szánja. A család információs központjaként a készülék tárolja a legfontosabb telefonszámokat, találkozókat, feljegyzéseket, ezeket legfeljebb két Palm PDA-ról is áttölthetjük. Az Audrey beépített böngészőjével összesen 12 előre megadott weblapot tud elérni modemen, illetve a meglévő Internet-előfizetést használva e-mail küldésre is alkalmas.

Az Audrey színes érintőképernyőt kapott, melyek mérete kis híján 16 x 12 centiméter. A modemezésre egy 56 kpbs modem szolgál, két RJ-11-es csatlakozóval. Felszerelték soros és két USB porttal, tartozik hozzá egy vezeték nélküli billentyűzet, beépített mikrofonnal és hangszórókkal, illetve audio kimenettel látták el. Több színben is kapható, és szerencsére ezeket a színeket ízlésesen választották meg - ez némely, több színben is kapható termék gyártójáról nem mindig mondható el.
Az 500 dollár környékén mozgó árat több kiegészítővel pumpálhatjuk feljebb, például vásárolhatunk egy nyomtatót is az új szerzeményhez. A Canon már be is jelentett három modellt, melyeket a 3com weblapján is ajánlanak az Audrey-hoz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról