Szerző: mz

2000. október 17. 21:21

A hp 100 kamerás programja

A hp világszerte 100 embert választott ki, mindegyikükhöz eljuttatott egy-egy digitális fényképezőgépet és egy nyomtatót - illetve aki kérte, kapott egy PC-t is. A cég nem kért mást cserébe, csak annyit: mindenki készítse a lehető legtöbb képet, alkosson, találjon ki új dolgokat, ahogy a hp jelszava is hirdeti.

Az eredmény magáért beszél, érdemes ellátogatni a www.hp.com/100cameras címre, és megnézni néhány fotót az elkészültek közül - a gyűjtemény a továbbiakban még bővül. Sajnos hazánkban vélhetően nem sokan rendelkeznek a képek böngészéséhez megfelelő sávszélességgel, és technikailag sem találunk semmi mellbevágót, ám elleshetünk néhány eredeti ötletet.
A cég a programmal is szeretné bizonyítani, hogy a digitális technika utolérte a hagyományost, illetve azzal egyenértékű megoldást jelent a művészek vagy mindennapi felhasználók számára.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról