:

Szerző: mz

2000. október 16. 20:58

USB csatolós Imation floppymeghajtó

Szerintem döbbenetes, hogy van még olyan gyártó, mely a filléres CD-lemezek és memóriakártyák idején 3,5 colos floppymeghajtót dob piacra. Az Imation mégis erre szánta el magát, népszerű USB-s meghajtójának új változatát hozta ki. Az egyre színesebbé váló házakba ezentúl összesen 11 féle színben pompázó floppymeghajtót szerelhetünk, otthonunknak, irodánknak vagy mindenkori hangulatunknak megfelelően. A PC-khez és Macintosh gépekhez egyaránt használható készülék 80 dolláros áron kerül a boltokba, amit én személy szerint egy kicsit drágának tartok - átszámítva ez nagyjából 24000 forintnak felel meg...

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 01:08

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.