Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Több mint egy tucat kategóriával jön az Országos IT Megmérettetés

Asztalos Olivér, 2017. szeptember 21. 13:20

A díjak közötti továbbképzések és egy CEBIT-es utazás is van.

Idén először rendezi meg az Országos IT Megmérettetést az IThon.info, a versenyen nem kevesebb mint 19 kategóriában bizonyíthatnak a szakemberek. A 10 héten át tartó megmérettetésen 10 fordulón keresztül, 10 perces feladatokban kell tudásukról számot adniuk a szakembereknek. A győztes az lesz, aki a verseny végére a legtöbb kategóriában mutat fel hibátlan eredményt. Utóbbi jutalma egy utazás a CEBIT-re Hannoverbe, Európa legnagyobb üzleti, innovációs és digitális fesztiváljára, az egyes kategória legjobbjai pedig egy 300 ezer forint értékű továbbképzést kapnak ajándékba, illetve tárgynyeremények is lesznek.

Az online verseny célja, hogy reprezentálja a magyar informatikusok tudását és kreativitását, valamint lehetőséget adjon a szakma sokszínűségének bemutatására. A megmérettetés szervezője az IThon.info portál, szakmai hitelesítők az Attrecto, a DXC Technology, a Hacktivity csapata, az Intalion, a Qualysoft, a ShiwaForce.com, és a Training 360, a felsorolt cégek a következő kategóriákért felelnek majd:

Hálózat ismeretek, Windows szerver üzemeltetés, Oracle SQL használata, Linux üzemeltetés, PHP programozás, SQL server üzleti intelligencia, Weblapkészítés (HTML, CSS), Javascript programozás, C#/.Net, ASP.Net, JAVA SE programozási nyelv használata, JAVA Enterprise Edition nyelv és szabványok ismerete, JAVA (Spring, Hibernate, JPA), DevOps, C++ fejlesztés, Hacking, Security coding, iOS programozás, Android programozás.

A versenyre eddig már több, mint 3000-en regisztráltak, amely szám várhatóan tovább emelkedik, a jelentkezési határidőig ugyanis még bő három nap van, a nevezéseket szeptember 24. vasárnap 23 óriáig fogadják a szervezők. A nyeremények részleteiről ezen a linken, a játék pontos szabályairól itt lehet többet megtudni, jelentkezni pedig az alábbi link alatt elérhető űrlapon lehet.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.