Szerző: Asztalos Olivér

2017. szeptember 21. 13:20

Több mint egy tucat kategóriával jön az Országos IT Megmérettetés

A díjak közötti továbbképzések és egy CEBIT-es utazás is van.

Idén először rendezi meg az Országos IT Megmérettetést az IThon.info, a versenyen nem kevesebb mint 19 kategóriában bizonyíthatnak a szakemberek. A 10 héten át tartó megmérettetésen 10 fordulón keresztül, 10 perces feladatokban kell tudásukról számot adniuk a szakembereknek. A győztes az lesz, aki a verseny végére a legtöbb kategóriában mutat fel hibátlan eredményt. Utóbbi jutalma egy utazás a CEBIT-re Hannoverbe, Európa legnagyobb üzleti, innovációs és digitális fesztiváljára, az egyes kategória legjobbjai pedig egy 300 ezer forint értékű továbbképzést kapnak ajándékba, illetve tárgynyeremények is lesznek.

Az online verseny célja, hogy reprezentálja a magyar informatikusok tudását és kreativitását, valamint lehetőséget adjon a szakma sokszínűségének bemutatására. A megmérettetés szervezője az IThon.info portál, szakmai hitelesítők az Attrecto, a DXC Technology, a Hacktivity csapata, az Intalion, a Qualysoft, a ShiwaForce.com, és a Training 360, a felsorolt cégek a következő kategóriákért felelnek majd:

Hálózat ismeretek, Windows szerver üzemeltetés, Oracle SQL használata, Linux üzemeltetés, PHP programozás, SQL server üzleti intelligencia, Weblapkészítés (HTML, CSS), Javascript programozás, C#/.Net, ASP.Net, JAVA SE programozási nyelv használata, JAVA Enterprise Edition nyelv és szabványok ismerete, JAVA (Spring, Hibernate, JPA), DevOps, C++ fejlesztés, Hacking, Security coding, iOS programozás, Android programozás.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

A versenyre eddig már több, mint 3000-en regisztráltak, amely szám várhatóan tovább emelkedik, a jelentkezési határidőig ugyanis még bő három nap van, a nevezéseket szeptember 24. vasárnap 23 óriáig fogadják a szervezők. A nyeremények részleteiről ezen a linken, a játék pontos szabályairól itt lehet többet megtudni, jelentkezni pedig az alábbi link alatt elérhető űrlapon lehet.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 28. 15:40

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!