:

Szerző: Ady Krisztián

2000. október 14. 02:35

Az FMD révbe ér

[ DVD2000 ] A Constellation 3D Inc. FMD technológiáját demonstrálja egyik bemutatóján. Az eseményre novemberben, New Yorkban kerül sor, a Miramax Films által biztosított Bounce Digital Cinema formátumú változata lesz műsoron, melyet műholdas átvitellel közvetítenek. A Digital Cinema formátum lényege, hogy a filmet nem hagyományos 35 mm-es filmen, hanem egy nagy kapacitású digitális hordozón tárolják - ilyen az FMD is. A formátum az az adattárolás területén is robbanásszerű változást fog okozni: az első generációs FMD lemezek CD méretűek lesznek és 50-140 Gb-ot képesek tárolni.

[DVD2000] A Constellation 3D Inc. FMD technológiáját demonstrálja egyik bemutatóján. Az eseményre novemberben, New Yorkban kerül sor, a Miramax Films által biztosított Bounce Digital Cinema formátumú változata lesz műsoron, melyet műholdas átvitellel közvetítenek. A Digital Cinema formátum lényege, hogy a filmet nem hagyományos 35 mm-es filmen, hanem egy nagy kapacitású digitális hordozón tárolják - ilyen az FMD is. A formátum az az adattárolás területén is robbanásszerű változást fog okozni: az első generációs FMD lemezek CD méretűek lesznek és 50-140 Gb-ot képesek tárolni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 14:55

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.