Szerző: HWSW

2017. augusztus 10. 23:42

HWSW Google Developer Days nyereményjáték

Szeptember 5. és 6. között tartja a Google az európai Developer Days rendezvényét - ezúttal egészen közel, Krakkóban. Ebből az alkalomból a HWSW játékot hirdet, a rendezvényre az alábbi kvízre helyesen válaszolók között 5 jegyet sorsolunk ki.

Google Developer Days Europe rendezvényen az összes fontosabb Google-technológiával meg lehet ismerkedni, az androidos és webes fejlesztéstől a felhős megoldásokig. A rendezvényen előad Behshad Behzadi, a Google Assistant egyik atyja, valamint a Firebase és a Chrome termékmenedzsere is, velük a konferencián és az első nap végi partin is lehet majd találkozni.

A rendezvény apropóján 2017. augusztus 10. és augusztus 16. között a HWSW játékot hirdet, a rendezvényre az alábbi kvízre helyesen válaszolók között 5 jegyet sorsolunk ki. A jegyben benne foglaltatik még egy oda-visszautazást biztosító Flixbus-jegy is, a szállásról azonban a résztvevőknek kell gondoskodniuk.

 

Nyeremények

  • 5 db jegy (elektronikus kupon) a 2017. szeptember 5. és 6. között Krakkóban megrendezésre kerülő Google Developer Days Europe rendezvényre.

 

Részvételi szabályzat

A HWSW Google Developer Days nyereményjáték részletes leírása, részvételi szabályzata és regisztrációja az alábbi linkre kattintva érhető el. Kérjük, a szabályzatot ne csak elfogadd, olvasd is el, fontos részletek vannak benne!


Sorsolás és eredményhirdetés

A játék lezárult. Sorsolás és eredményhirdetés - a szabályzatban rögzített módon - augusztus 17-én. A nyertesek névsora itt, a játék oldalán is elérhető lesz. Ezúton köszönjük a részvételt!

 

Nyertesek

  • Spányik Balázs
  • Habencius István
  • Soós Gyula
  • Kamenyiczki Zsolt
  • Heim Pál

[kerdoiv][/kerdoiv]

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról