:

Szerző: mz

2000. október 12. 18:48

Pannon GSM értékesítés a Porst üzleteiben

A Photo Porst és a Pannon GSM hosszútávú viszonteladói megállapodást kötött, melynek keretén belül október 4-től a Photo Porst csaknem 100 üzletében megkezdte a Pannon GSM termékeinek és szolgáltatásainak értékesítését.
A két cég között 1996 óta áll fenn partneri viszony. Ekkor kezdte ugyanis a Photo Porst egyes kijelölt boltjaiban a Pannon GSM értékesítést. Ezt követően különböző státuszú viszonteladói kapcsolatban álltak, melyet a folyamatos, korrekt kapcsolat jellemzett.
A mostani megállapodás lényege az, hogy a Photo Porst egységes hálózati szinten értékesíti a Pannon GSM termékeket, tehát 100 boltjában teljes körű kiszolgálást nyújt, és többi egységében is megkezdi a Pannon Praktikum feltöltő kártyák értékesítését.
Az egységes hálózati fellépés lehetővé teszi a Photo Porst számára központi, összehangolt marketing tevékenység folytatását, illetve azt az előnyt biztosítja a Pannon GSM számára, hogy az ország különböző pontjain egységes márkanév alatt jelennek meg a viszonteladói boltok.
A tervek 2000 utolsó negyedévére több tízezer darab előfizetés értékesítését célozzák meg, míg 2001-re a szerződő felek jelentősen növelni kívánják az eladás volumenét.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 07:25

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.