Szerző: mz

2000. október 12. 18:41

Színes, memóriakártyákat is kezelő Panasonic faxok

A Panasonic bemutatta a világ első olyan színes fax gépét - KX-PW96CL típusszámmal -, amely SmartMedia (SM), CompactFlash (CF) kártyákkal és MemoryCard-dal is együttműködik. Ez az első olyan fax, amely az SD (Secure Digital) kártyákkal is kompatibilis.
A digitális kamerák növekvő népszerűsége és a színes faxok iránti kereslet hívta életre ezt az új terméket, mellyel kiváló minőségben nyomtathatunk digitális kamerákkal készült fényképeket is.
A fax egyre nagyobb népszerűségre tesz szert a japán otthonokban, melynek eredményeképpen ma már a japán háztartások 36 százalékában található faxkészülék. Ezt az igényt kívánja kielégíteni a Panasonic, mely ebben az évben 3,3 millió készülék értékesítésére számít.
Napjainkban egyre nagyobb igény mutatkozik arra, hogy a fax - számítógép felhasználása nélkül is - alkalmas legyen digitális fényképezőgéppel készült fotók nyomtatására, mely követelménynek a KX-PW96CL maradéktalanul eleget tesz.
A KX-PW96CL a Nemzetközi Telekommunikációs Egyesület (ITU) szabványainak is megfelel, így márkától és gyártótól függetlenül bármelyik, ezen előírásoknak megfelelő készülékre küldhetünk vele faxot.
A termikus technológiának köszönhetően többek között fénymásoló papírra és képeslapra is nyomtathatunk vele, továbbá 400 dpi felbontású monokróm anyagot is anélkül, hogy a tinta elkenődne. Tartozik hozzá egy könnyen használható, különálló, kézi szkenner is, melynek segítségével könyveket is be lehet színesen szkennelni, majd kinyomtatni, vagy akár faxolni.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról