Szerző: mz

2000. október 12. 18:41

Színes, memóriakártyákat is kezelő Panasonic faxok

A Panasonic bemutatta a világ első olyan színes fax gépét - KX-PW96CL típusszámmal -, amely SmartMedia (SM), CompactFlash (CF) kártyákkal és MemoryCard-dal is együttműködik. Ez az első olyan fax, amely az SD (Secure Digital) kártyákkal is kompatibilis.
A digitális kamerák növekvő népszerűsége és a színes faxok iránti kereslet hívta életre ezt az új terméket, mellyel kiváló minőségben nyomtathatunk digitális kamerákkal készült fényképeket is.
A fax egyre nagyobb népszerűségre tesz szert a japán otthonokban, melynek eredményeképpen ma már a japán háztartások 36 százalékában található faxkészülék. Ezt az igényt kívánja kielégíteni a Panasonic, mely ebben az évben 3,3 millió készülék értékesítésére számít.
Napjainkban egyre nagyobb igény mutatkozik arra, hogy a fax - számítógép felhasználása nélkül is - alkalmas legyen digitális fényképezőgéppel készült fotók nyomtatására, mely követelménynek a KX-PW96CL maradéktalanul eleget tesz.
A KX-PW96CL a Nemzetközi Telekommunikációs Egyesület (ITU) szabványainak is megfelel, így márkától és gyártótól függetlenül bármelyik, ezen előírásoknak megfelelő készülékre küldhetünk vele faxot.
A termikus technológiának köszönhetően többek között fénymásoló papírra és képeslapra is nyomtathatunk vele, továbbá 400 dpi felbontású monokróm anyagot is anélkül, hogy a tinta elkenődne. Tartozik hozzá egy könnyen használható, különálló, kézi szkenner is, melynek segítségével könyveket is be lehet színesen szkennelni, majd kinyomtatni, vagy akár faxolni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról