:

Szerző: Bodnár Ádám

2000. október 12. 13:29

Intel megoldások az eXCHANGE e-business csúcstalálkozón

[Mmd] A világ vezető technológiai és e-business vállalatai azért gyűltek ma össze a "The eXCHANGE" elektronikus üzletviteli csúcstalálkozón, hogy közösen tekintsék át az Intel-alapú megoldások elterjedésének hátterében zajló folyamatokat. Az Intel Corporation által szervezett kétnapos rendezvény bemutatja, milyen fontos szerepet játszik a nemzetközi e-business környezet napjaink egyre bővülő internetes gazdaságának támogatásában.

"Az internetes üzleti modellel kapcsolatban ma meghozott vállalati döntések következményei évtizedeken keresztül éreztetni fogják hatásukat" - nyilatkozta Craig R. Barrett, az Intel elnök-vezérigazgatója. "A nyílt architektúra korlátlan lehetőségeket teremt a legrugalmasabb, legjobban méretezhető, leggazdaságosabb és leginnovatívabb e-business megoldások kialakítására."

A rendezvény előadói között szerepel Carly Fiorina, a Hewlett-Packard Corporation elnök-vezérigazgatója; Bill Gates, a Microsoft Corporation elnöke és vezető szoftvermérnöke; valamint John M. Thompson, az IBM elnökhelyettese. A felsorolt vállalatvezetők Craig R. Barrett-tel, az Intel elnök-vezérigazgatójával, valamint Andy Grove-val és Paul Otellinivel, a cég igazgatótanácsának elnökével illetve ügyvezető elnökhelyettesével közösen adnak szakmai tájékoztatást a részt vevő üzleti és informatikai döntéshozóknak azokról a technológiákról, amelyek segítségével újításokat vezethetnek be, üzleti növekedést érhetnek el, és reagálhatnak az internetes gazdaság változó körülményeire.

A vitaindító előadások mellett több mint 100 vállalat ismerteti e-business sikertörténetét, és mutatja be azokat a termékeket, amelyekre támaszkodva elindította elektronikus üzletviteli tevékenységét.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 01:32

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.