Szerző: mz

2000. október 11. 19:21

Ericsson - Compaq együttműködés kapcsológépek fejlesztésére

[Noguchi] Az Ericsson és a Compaq Computer Corporation, a világ két vezető telekommunikációs- és nagyteljesítményű számítástechnikai vállalat stratégiai szövetségre lépett fejlett switch-számítógépek közös fejlesztésére és gyártására az Ericsson AXE-alapú következő generációs vezeték nélküli és vezetékes hálózataihoz.
Ezek a switch-ek, vagyis a telekommunikációs hálózatok szívében működő óriás-számítógépek a Compaq nagyteljesítményű AlphaServer és Tru64 UNIX technológiáira épülnek.
A szabványos technológiák használatával az Ericsson könnyebben és jobban kielégítheti az AXE alapú híváskapcsoló megoldások iránti egyre növekvő keresletet. Azzal, hogy a nagyteljesítményű, skálázható Alpha technológiát hálózati híváskezelő architektúrájába integrálja, az Ericsson gyorsan piacra viheti innovatív megoldásait – így ügyfelei az előfizetői szám növekvésével gyorsabban, problémák nélkül növelhetik hálózatuk kapacitását.
A ma bejelentett megállapodás a két vállalat már eddig is szoros együttműködésének legújabb lépése. A Compaq termékek és szolgáltatások széles skáláját, többek között asztali számítógépeket és csúcskategóriás szervereket szállít az Ericsson-nak. A mérföldkőnek számító mai bejelentés kezdetben négy éves együttműködést irányoz elő.
a címlapról

VISION

0

Olcsóbb Vision Pro-ra fekszik rá az Apple

2024. június 19. 13:00

A második generációs eszköz fejlesztése helyett egy alacsonyabb árkategóriára lövő hardverre összpontosít az almás cég, ami 2025-ben jelenhet meg.