:

Szerző: mz

2000. október 11. 18:51

Közös hp - Intel megoldásközpontok

[Noguchi] A Hewlett-Packard Company és az Intel Corporation közösen dolgoznak az e-business, valamint az ISP/ASP/WSP szolgáltató-vállalatok integrációs és teljesítmény-tesztelési igényeinek kielégítésén. A vállalati szövetség keretében a hp és az Intel a szerver-integráció és -teljesítmény tesztelésére alkalmas megoldásközpontokat illetve laboratóriumokat bocsát ügyfelei rendelkezésére, valamint az e-business és szolgáltatói környezeteket támogató megoldás-kombinációk kialakításában is együttműködik.
A hp és az Intel a Kalifornia állambeli Cupertino városban működő hp központban nyitotta meg a közös hp-Intel Solution Centert, ahol az ügyfelek Intel-alapú hp NetServer rendszereken, biztonságos és valósághű környezetben tesztelhetik e-business megoldásaik integrációját és végezhetik el a szükséges teljesítmény-optimalizálást.
A Kalifornia állambeli Santa Clara városában működő Intel Solution Center közreműködésével a hp és az Intel az e-business és a szolgáltatói környezeteket támogató különféle megoldás-kombinációk behatárolásában és kialakításában is együttműködik. Mindkét cég gyorsan telepíthető és kedvező árú, előtesztelt "megoldás-receptekkel" segíti ügyfelei munkáját. A hp és az Intel optimalizálja az Intel-alapú hp NetServer rendszereken futó alkalmazások hatékonyságát, és számos eszközt fejleszt ki bevezetésük felgyorsítása érdekében.
A tesztelési és értékelési eredmények alapján a hp és az Intel fehérkönyveket és bevezetési útmutatókat állít össze, amelyek sablonként segíthetik a jövőbeni e-business projektek sikerét.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 2. 03:39

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.