Szerző: mz

2000. október 10. 21:42

Az első SD memóriakártyával kompatibilis kivetítők

[Mmd] A Panasonic bemutatta könnyen hordozható AV-kivetítőkből álló termékcsaládjának két új tagját.
A TH-L701SDJ az első olyan audiovizuális kivetítő az iparágban, amely SD-memóriakártyával is működik, így számítógép nélkül is könnyen lehet tartani vele bemutatókat. A TH-LC50J tökéletes mobilitással és elegáns designnal rendelkező, minden funkció ellátására képes ultrakönnyű mikrokivetítő. A júniusban megjelent három korábbi könnyen hordozható Panasonic AV-kivetítőt kedvezően fogadta a piac, és folyamatosan növekszik a kereslet a könnyebb és még mobilabb AV-kivetítők iránt. Ez késztette a céget a két új modell kifejlesztésére, amelyek megtekinthetők a Panasonic standján, a Tokiótól keletre fekvő Chiba város Makuhari Messe Kongresszusi Központjában az október 3-tól 7-ig megrendezésre kerülő CEATEC JAPAN 2000-en.
Mindkét kivetítő jelentős előnyöket kínál a jelenlegi piaci modellekhez képest. Az SD memóriakártyával kompatíbilis TH-L701SDJ kivetítő rendkívül igényes mobil bemutatókra használható. Nincs szükség hozzá számítógépre, bár arra is csatlakoztatható. Így akár kisebb előadótermekben is gyorsabban és egyszerűbben megtarthatók a bemutatók. Az SD-funkció bármikor rendelkezésre áll, csupán egy SD-memóriakártya, egy SD/PC memóriakártya-átalakító és egy JPEG konverziós szoftver kell hozzá.
Az igényes szolgáltatásokat, intelligenciát és egyszerű használatot kínáló elegáns, kompakt kialakítású, könnyen hordozható TH-LC50J kivetítő bármilyen szituációban megállja a helyét. A 0,7"-os LCD-vel és valódi 700 lumen fényerejű SVGA kivetítéssel rendelkező modell mérete B5, súlya 2,5 kg, tehát szó szerint bárhol elfér. Az eltávolítható, sajátságos csuklótalp a funkció és a design összeolvadását példázza, és olyan bemutatókat tesz lehetővé, ahol a kivetítő szerepel és bemutat is egyben.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

GENERATÍV

0

A Stack Overflow adataival okosodik a ChatGPT

2024. május 9. 14:00

A Google után a másik legmeghatározóbb piaci szereplővel is együttműködést írt alá a világ legnagyobb fejlesztői közösségi platformja.