Szerző: mz

2000. október 9. 18:37

A Pannon GSM továbbra is támogatja a kulturális életet

[PGSM] A Pannon GSM Távközlési Rt. továbbra is a kulturális élet mecénása kíván maradni, ezért hagyományaihoz híven idén is fő támogatója a Danubia Ifjúsági Szimfonikus Zenekar 2000/2001-es hangversenysorozatának.
A jövő évadra 7 bérleti hangvesenyt tervez a zenekar: többek közt lesz skandináv és spanyol est, előadják Haydn Teremtés oratóriumát. Nagy megtiszteltetés a zenekar számára, hogy Kocsis Zoltán a fiatalokból álló zenekarra bízta Debussy Ariettes Oubliés darabjának bemutatását, saját hangszerelésében. Több, neves külföldi vendégszólistával játszanak együtt, mint a magyar származású, ám itthon először fellépő moszkvai Graf Mourja hegedűművésszel; francia Marie-Josephe Jude zongoraművésszel. Bemutatkozik Csernus Katalin gitárművész és idén első ízben játszik a zenekarral az Egri-Pertis zongoraduó. A koncertek többségét Héja Domonkos vezényli, aki egyben a Zenekar művészeti vezetői teendőit is ellátja. Külföldi szereplésekről is folyamatosan tárgyalnak – Horvátország, Franciaország, Németország részéről van már érdeklődés.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról