:

Szerző: mz

2000. október 6. 23:27

A legújabb Asus notebook-modellek

A Sowah e heti bemutatóján Cecilia Huang Fu, az Asus képviselőjének jóvoltából ismerhettük meg a cég legújabb notebook-modelljét, az S8-as típust. Mint a képeken is látható, a notebook a maga vidám és modern kinézetével üdítő színfoltként emelkedik ki a tesztsorozatból már megismert szürkés modellek közül.
Az új modell vastagsága 2,5 centiméter alatt van, súlya is kicsi. Természetesen ebbe a kis házba nem fér bele minden meghajtó, így ha floppylemezt vagy CD/DVD-meghajtót szeretnénk használni, külső egységet kell igénybe vennünk (az egyik képen egy ilyen, USB-s floppy látható). A cég az új gépet az M8000-res, high-end sorozat, és az alacsonyabb árú L7000-res modellek közé sorolja mind tudásban, mind árban. Az új gépek hazánkban lila és naracssárga belsőkkel lesznek kaphatók, szívüket az Intel legújabb Celeron és PIII mobil processzorai adják majd.
A legújabb modellek várhatóan a következő hetekben kerülnek Magyarországra, és a Sowah ígérete szerint szerkesztőségünk is hamarosan hozzájut egy tesztpéldányhoz.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 09:12

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.