Szerző: mz

2000. október 6. 23:27

A legújabb Asus notebook-modellek

A Sowah e heti bemutatóján Cecilia Huang Fu, az Asus képviselőjének jóvoltából ismerhettük meg a cég legújabb notebook-modelljét, az S8-as típust. Mint a képeken is látható, a notebook a maga vidám és modern kinézetével üdítő színfoltként emelkedik ki a tesztsorozatból már megismert szürkés modellek közül.
Az új modell vastagsága 2,5 centiméter alatt van, súlya is kicsi. Természetesen ebbe a kis házba nem fér bele minden meghajtó, így ha floppylemezt vagy CD/DVD-meghajtót szeretnénk használni, külső egységet kell igénybe vennünk (az egyik képen egy ilyen, USB-s floppy látható). A cég az új gépet az M8000-res, high-end sorozat, és az alacsonyabb árú L7000-res modellek közé sorolja mind tudásban, mind árban. Az új gépek hazánkban lila és naracssárga belsőkkel lesznek kaphatók, szívüket az Intel legújabb Celeron és PIII mobil processzorai adják majd.
A legújabb modellek várhatóan a következő hetekben kerülnek Magyarországra, és a Sowah ígérete szerint szerkesztőségünk is hamarosan hozzájut egy tesztpéldányhoz.
a címlapról

VISION

0

Olcsóbb Vision Pro-ra fekszik rá az Apple

2024. június 19. 13:00

A második generációs eszköz fejlesztése helyett egy alacsonyabb árkategóriára lövő hardverre összpontosít az almás cég, ami 2025-ben jelenhet meg.