Szerző: mz

2000. október 6. 22:48

Közös Hitachi - LG cég

A Hitachi és az LG Electronics bejelentették, hogy létrehoznak egy olyan közös céget, melynek CD és DVD meghajtók tervezése, fejlesztése és eladása lesz a feladata.
Az új cég egyrészt a Hitachi DVD-ROM/RAM meghajtók fejlesztésében és gyártásában szerzett tapasztalatát, másrészt az LG világszinten is versenyképes eladási és gyártási rendszerének előnyeit fogja kihasználni. Célja az, hogy hosszú távon a világ első számú gyártójává váljon az optikai meghatók területén. Az új céget, melynek neve Hitachi-LG Data Storage lesz, november elsején hívják életre Tokióban, majd egy hónappal később Koreában is létrejön egy telephely.
A Techno Systems Research szerint az optikai meghajtók piaca a 200 milliós darabszámot is megközelíti, és a jövőben is folyamatos növekedés várható. Eközben a CD-lemezről lassan a DVD-lemezre tolódik a hangsúly, a csak olvasható formátum pedig az írhatónak és újraírhatónak adja át helyét.
A szövetség révén a két cég megoszthatja és csökkentheti a fejlesztés költségeit, és ennek révén versenyképesebb termékekkel jelenhet meg. További céljuk a piaci változásokra, igényekre való gyorsabb válaszadás is.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról