Szerző: Habók Lilla

2016. szeptember 14. 15:44

Előadókat vár a BSides Budapest konferencia

IT biztonsági konferenciára vár előadókat a BSides Budapest csapata, 2016. október 30- jelentkezési határidővel. A téma bármely olyan trend vagy probléma lehet, amely a biztonság témakörébe tartozik.

Előadókat keres a BSides Budapest csapata a 2017. március 2-i IT biztonsági konferenciájára. A szervezet rendszeresen tart rendezvényeket az információbiztonsággal foglalkozó közösség számára, hogy átlépje a témával kapcsolatos határokat, és teret biztosítson a párbeszédre a szakemberek között. A konferencia jó lehetőség a véleménycserére, a termékbemutatók tartására, a szakértők közötti interakcióra, és hogy a résztvevők megtudják egymástól mi lesz "a következő nagy dolog".

A szervezők leginkább új prezentációkat látnak szívesen, de lehet jelentkezni meglévő munkák fontosabb frissítéseivel is; különösen bátorítják azokat a jelentkezőket, akik először adnak elő konferencián. A megkötés annyi az IT biztonsággal és technológiával foglalkozó szakértők felé, hogy a prezentációk az új trendekre és problémákra fókuszáljanak. Például a témák közé tartozhat: hálózatbiztonság, mobilbiztonság, kriptográfia, virtualizáció és cloud, robotika, IoT.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra?

Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra? Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Az előadók számára a jelentkezési határidő 2016. október 30. A jelentkezés mellé várják az előadó email címét, adatait (név, szervezet vagy csoport neve), az előadás címét és kivonatát, valamint a prezentáció várható hosszát. A jelentkezéseket az info@bsidesbud.com címre lehet küldeni, további információkról pedig a BSides Budapest weboldalán lehet tájékozódni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról