Szerző: mz

2000. október 4. 18:57

TV-csatona gyerekeknek: Fox Kids Hungary

[Mmd] A Fox Kids Europe - az első számú pán-európai, szórakoztató gyermekműsorokat készítő vállalat - a mai napon bejelentette, hogy Magyarországon beindítja Fox Kids Hungary műsorának terjesztését a UPC Direct hálózatán és a UPC kábelrendszerein.
A csatorna műsorának terjesztési joga kiterjed a Cseh Köztársaságra és Szlovákiára is, a UPC Direct hálózatára és a nem UPC-hez tartózó kábelrendszerekre is. A Fox Kids Hungary csatorna - mely programját elsősorban a 2-14 éves korosztálynak készíti - napi 13 órában, reggel 6-tól este 7-ig sugározza a Fox Kids Europe gazdag kínálatából választott népszerű műsorait. A műsorok között szerepel a Power Rangers, Inspector Gadget (erre még én is emlékszem, kb. 7-8 évvel ezelőtt néztem néha valamelyik műholdas csatornán...), Princess Sissi, Dennis the Menace és a kis hableányról szóló Little Mermaid.
A Fox Kids szolgáltatását 1999. április 1-jén indította Közép- és Kelet-Európában: jelenleg 4,5 millió háztartásban szolgáltat 15 országban, többek között Romániában, Oroszországban, Bulgáriában, a Cseh és a Szlovák Köztársaságban. A csatorna műsorát reggel 6 és este 7 között négy nyelven lehet fogni: románul, oroszul, törökül és angolul. A Fox Kids változatos és izgalmas műsorokat kínál a világ egyik legnagyobb gyermekműsor-könyvtárából, a Fox Kids Europe választékából.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról