Szerző: mz

2000. október 3. 22:01

Spatializer - MIPS megállapodás

A Spatializer Audio Laboratories, mely a virtuális surround hangkeltés de facto szabványának fejlesztője és a MIPS Technologies, mely ipari szabványnak számító processzor-architektúrákat és termékeket állít elő digitális végfelhasználói és hálózati eszközökbe, megállapodást írtak alá. A megállapodás értelmében a Spatializer portolja beágyazott hangfeldolgozó technológiáját a MIPS32 és a MIPS64 architektúrákra. A lépéssel a Spatializer egyben a MIPS Alliance Program tagja is lesz, mely az ipar vezető gyártóiból áll.
A csoport tagjaként a Spatializer hozzáfér a MIPS OEM termékeihez, illetve mp3 lejátszókkal, játékkonzolokkal, digitális személyi asszisztensekkel és set-top boxokkal kapcsolatos licenszeket is szerez. MIPS alapú technológiát jelenleg számos készülékben, köztük a PlayStation, PlayStation2, Nintendo64, Cassiopeia termékekben használnak. A jövőben a gyártók az előre portolt Spatializer technológiával könnyen és gyorsan találhatnak megoldást, ha többcsatornás hangot akarnak megszólaltatni akár fejlhallgatón, akár hangszórókon.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról