Szerző: Voith Hunor

2016. április 28. 17:00

Útmutató a borzasztó információbiztonsághoz

Régóta terveztük egy ilyen összesítést, de szerencsére végül nálunk hitelesebb kezek dolgoztak rajta.

Csodálatos összeállítást fordított le és tett közzé a hazai Silent Signal csapata az információbiztonságról, azaz inkább a területre jellemző (és munkájuk során gyakran tapasztalt) "jó tanácsokról". A biztonsági cég szakemberei háttérbeszélgetéseinken rendszeresen szoktak mesélni hajmeresztő, már-már hihetetlenül felelőtlen gyakorlatokról – ezek jó része megtalálható az eredetileg Lenny Zeltser és a SANS Internet Storm Center munkatársai által írt összefoglalóban.

Ilyen egy rendkívül kompakt és rugalmas ipari PC (x)

Új ultra kompakt taggal bővült a Beckhoff ipari PC-kből álló termékcsaládja.

Ilyen egy rendkívül kompakt és rugalmas ipari PC (x) Új ultra kompakt taggal bővült a Beckhoff ipari PC-kből álló termékcsaládja.

Aki szeretné tudni, mit érdemes tenni informatikai biztonság terén, az olvassa el az alábbi gyűjteményt, és tegye nyugodtan mindennek az ellenkezőjét – azaz mielőtt a felhős szolgáltatások biztonsága (vagy éppen annak hiánya) miatt kezdünk aggódni, először érdemes a saját házunk táján rendet teremteni.

A teljes szöveg a képre kattintva érhető el.

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról