Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Útmutató a borzasztó információbiztonsághoz

Voith Hunor, 2016. április 28. 17:00
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Régóta terveztük egy ilyen összesítést, de szerencsére végül nálunk hitelesebb kezek dolgoztak rajta.

hirdetés

Csodálatos összeállítást fordított le és tett közzé a hazai Silent Signal csapata az információbiztonságról, azaz inkább a területre jellemző (és munkájuk során gyakran tapasztalt) "jó tanácsokról". A biztonsági cég szakemberei háttérbeszélgetéseinken rendszeresen szoktak mesélni hajmeresztő, már-már hihetetlenül felelőtlen gyakorlatokról – ezek jó része megtalálható az eredetileg Lenny Zeltser és a SANS Internet Storm Center munkatársai által írt összefoglalóban.

Aki szeretné tudni, mit érdemes tenni informatikai biztonság terén, az olvassa el az alábbi gyűjteményt, és tegye nyugodtan mindennek az ellenkezőjét – azaz mielőtt a felhős szolgáltatások biztonsága (vagy éppen annak hiánya) miatt kezdünk aggódni, először érdemes a saját házunk táján rendet teremteni.

A teljes szöveg a képre kattintva érhető el.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!