:

Szerző: Hlács Ferenc

2016. április 5. 16:22

Hamarosan indul a Startup Safary!

Két napra mindenki számára megnyílnak a budapesti startupok irodái, az érdeklődők hetven állomáson számos eseményen vehetnek részt, a hackathonoktól a cégbejárásokon át a közös jógáig.

Sarkig tárja kapuit a teljes budapesti tech-startup ökoszisztéma két napra, a Startup Safary szervezésében április 21-22-én. A csütörtöki és pénteki napokon lehetőség lesz számos nagy hazai és nemzetközi startup irodáit személyesen is meglátogatni.

Az érdeklődők több mint hetven állomáson válogathatnak különböző események között, beleértve a hackathonok, meetupok, workshopok és tech talkok mellett a cégbejárásokat, illetve reggeliket is, sőt a merészebbek még szervezett jógán is részt vehetnek. Mindezt olyan partnerek szervezésében, mint a UX Budapest, budapest.mobile, Challenge24, Mozilla, Microsoft, RisingStack, NodeSchool, Balabit, Statzup, Skyscanner, és még sokan mások.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Az esemény rengeteg témát kínál, a különböző állomásokon szó lesz a hálózatkutatásról, neuromarketingről, az adatkutatásról és -vizualizációról, matematikai modellezésről, de a gépi tanulás, a kriptovaluták, az etikus hackelés és az IoT is helyet kap a felhozatalban - sőt, a résztvevők Jeff Burtonnel, az Electronic Arts egyik alapítójával is összefuthatnak. Mindezeken túl nyelvspecifikus workshopok is várják az érdeklődőket, ahol többek között a JavaScripttel, a Pythonnal és a Node.js-sel is közelről ismerkedhetnek.

Péntek este az International Geek-Together eseménye zárja a programot, részletesebb információkért érdemes felkeresni a Startup Safary weboldalát.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 19:42

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.