Szerző: HWSW

2016. március 30. 16:30

150 ezer eurós fődíj a CEE Lift Off! versenyen

Április 29-ig lehet jelentkezni a régió egyik legnagyobb startup versenyére, a CEE Lift Off!-ra. A győztes 150 ezer eurós befektetési ajánlatot kap a Power Angelstől, valamint a budapesti Loffice falai között vehet részt az OXO Labs fél éves akcelerátor programjában.

Április 29-ig jelentkezhetnek a hazai és nemzetközi induló vállalkozások a CEE Lift Off!-ra, amely kelet-közép-európai országok legígéretesebb startupjait szeretné összegyűjteni Budapesten. A győztes az OXO Labs által biztosított fél éves akcelerátor program mellett a Power Angels hazai befektetői csoporttól kap 150 ezer eurós befektetési ajánlatot, a Loffice modern irodaépületében tölthet dolgozhat fél évet, és az Oppenheimtől jogi támogatást is kap.

Az AWS céges kultúrájával frissít a Deutsche Telekom IT Solutions (x)

Nagy belső változáson megy keresztül a közel 5000 magyarországi alkalmazottal rendelkező cég.

Az AWS céges kultúrájával frissít a Deutsche Telekom IT Solutions (x) Nagy belső változáson megy keresztül a közel 5000 magyarországi alkalmazottal rendelkező cég.

A kiválasztás három ütemben zajlik majd: a jelentkezőknek április 29-ig kell online ismertetniük projektjüket, majd május 6-13 között egy videóinterjúban győzhetik meg a zsűrit arról, hogy ők a legjobbak. A bemutatottak alapján május 23-ig áll össze egy top 10-es lista, a kiválasztottak pedig június 3-án, a Brain Bar Budapest rendezvényen "adhatják el" projektjüket.

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

feketelista

5

Tovább bombázzák a Honort

2021. október 15. 13:33

Republikánus képviselők szerint a gyártót egyértelműen feketelistára kell tenni.

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 16. 17:22

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, októberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.