Szerző: HWSW

2016. március 30. 16:30

150 ezer eurós fődíj a CEE Lift Off! versenyen

Április 29-ig lehet jelentkezni a régió egyik legnagyobb startup versenyére, a CEE Lift Off!-ra. A győztes 150 ezer eurós befektetési ajánlatot kap a Power Angelstől, valamint a budapesti Loffice falai között vehet részt az OXO Labs fél éves akcelerátor programjában.

HIRDETÉS

Április 29-ig jelentkezhetnek a hazai és nemzetközi induló vállalkozások a CEE Lift Off!-ra, amely kelet-közép-európai országok legígéretesebb startupjait szeretné összegyűjteni Budapesten. A győztes az OXO Labs által biztosított fél éves akcelerátor program mellett a Power Angels hazai befektetői csoporttól kap 150 ezer eurós befektetési ajánlatot, a Loffice modern irodaépületében tölthet dolgozhat fél évet, és az Oppenheimtől jogi támogatást is kap.

Téli kuckózáshoz

Több 100 IT-előadás felvétele a HWSW Youtube csatornáján: csatlakozz!

Téli kuckózáshoz Több 100 IT-előadás felvétele a HWSW Youtube csatornáján: csatlakozz!

A kiválasztás három ütemben zajlik majd: a jelentkezőknek április 29-ig kell online ismertetniük projektjüket, majd május 6-13 között egy videóinterjúban győzhetik meg a zsűrit arról, hogy ők a legjobbak. A bemutatottak alapján május 23-ig áll össze egy top 10-es lista, a kiválasztottak pedig június 3-án, a Brain Bar Budapest rendezvényen "adhatják el" projektjüket.

a címlapról