Szerző: HWSW

2016. március 30. 16:30:00

150 ezer eurós fődíj a CEE Lift Off! versenyen

Április 29-ig lehet jelentkezni a régió egyik legnagyobb startup versenyére, a CEE Lift Off!-ra. A győztes 150 ezer eurós befektetési ajánlatot kap a Power Angelstől, valamint a budapesti Loffice falai között vehet részt az OXO Labs fél éves akcelerátor programjában.

Április 29-ig jelentkezhetnek a hazai és nemzetközi induló vállalkozások a CEE Lift Off!-ra, amely kelet-közép-európai országok legígéretesebb startupjait szeretné összegyűjteni Budapesten. A győztes az OXO Labs által biztosított fél éves akcelerátor program mellett a Power Angels hazai befektetői csoporttól kap 150 ezer eurós befektetési ajánlatot, a Loffice modern irodaépületében tölthet dolgozhat fél évet, és az Oppenheimtől jogi támogatást is kap.

Mi történik egy mobilappal a születése után? Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel.

A kiválasztás három ütemben zajlik majd: a jelentkezőknek április 29-ig kell online ismertetniük projektjüket, majd május 6-13 között egy videóinterjúban győzhetik meg a zsűrit arról, hogy ők a legjobbak. A bemutatottak alapján május 23-ig áll össze egy top 10-es lista, a kiválasztottak pedig június 3-án, a Brain Bar Budapest rendezvényen "adhatják el" projektjüket.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 26. 15:32

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.