Szerző: mz

2000. október 2. 22:13

AOpen CRW1232

Az AOpen America sem sokat késlekedett saját nagysebességű CD-újraíró készülékének bejelentésével: piacra dobta CRW1232 jelzésű készülékét.
A meghajtó 12x sebességgel képes a CD-lemezek elkészítésére, az újraírható korongokra pedig 10x sebességgel rögzíti az adatokat. Olvasni 32x tud, bár vélhetően erre a feladatra kevesebbet használja majd egy jóérzésű felhasználó.
A csomagban a készülék mellett mindent megtalálunk, ami mp3 lemezek készítéshez szükséges lehet: a GMUT 2000 mp3 kódoló programot, a Ghost merevlemez-backup programot, az NTI nevű CD-író szoftvert és egy újraírható lemezt.
A készüléket 4 Mbyte bufferrel szerelték fel, tervezése során fontos szempont volt a melegedés megelőzése. Az Optimum Power Control - OPC - technológia pedig rögzítés közben folyamatosan figyeli a jelszinteket, és ennek megfelelően változtatja a lézer energiáját - ez például koszos lemezek használatakor lehet hasznos, illetve így a lejátszás során visszanyert jel is egyenletesebb értékű.
A készülék ára 259 dollár, a garancia egy év.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.