:

Szerző: Bőle György

2000. október 2. 20:58

Az Invensys Power Systems a világ első számú szünetmentes áramforrás gyártója címre tör

Az Invensys Power Systems (Secure Power Csoport) bejelentette a világ két vezető UPS-gyártójának (Uninterruptable Power Source - szünetmentes áramforrás), a Best Powernek és a Powerware-nek az egyesülését. Ezzel a világ második legnagyobb, teljes skálát kínáló UPS-gyártó vállalata jön létre, amely megszilárdítja a vállalat pozícióját és lehetővé teszi az új területeken való piacszerzés ütemezését.
A vállalat gyorsabb ütemű terjeszkedésre lesz képes a tápellátás-védelmi iparban, továbbá gyártó- és erőforrás-kapacitásainak megerősítésével kiváló minőségű, költséghatékony termékeket nyújt majd. Az Invensysnek jelenleg a világ minden részén – köztük az egyesült államokbeli Wisconsinban és Észak-Karolinában, Ausztráliában, Japánban, Mexikóban, Olaszországban és Finnországban – vannak gyárlétesítményei. A finnországi gyár látja el az európai, közel-keleti és afrikai piacokat, azaz az EMEA régiót, itt kapott helyet a régió központi támogatási és szolgáltatási részlege, beleértve a szállításirányítást, a termékmarketinget és Európa legnagyobb gyakorlattal rendelkező terméktámogatási csapatát.

John F. Paul, az Invensys Power Systems Secure Power Csoportjának elnöke szerint:
"Nagy örömünkre szolgál, hogy élhetünk azon többletlehetőségekkel, amelyeket ez az egyesítés lehetővé tesz. A Secure Power divízió jelenleg 1 milliárd dollár értéket képvisel a globális piacon, és strukturált növekedési tervünk jól mutatja, hogy határozott célkitűzésünk az első hely megszerzése.
Mindkét márka nagyon erős a maga szakterületén, ám vásárlóinknak most minden eddiginél szélesebb választékban kínálhatunk szünetmentes tápegységeket, UPS-topológiákat, -konfigurációkat és szoftvermegoldásokat. A két márka egyesülése további erőforrást nyújt az Invensys Power Systemsnek, hogy termékeit és szolgáltatásait a nemzetközi piac új részeire is kiterjeszthesse."
A két márka egyesülése számos fontos változást hozott az Invensys Power Systems Secure Power Csoportján belül, beleértve a közép-európai iroda bejelentését is. A Kari Koli nemzetközi értékesítési igazgató vezette prágai iroda jó kapcsolatokkal rendelkezik a régió legnagyobb és legfontosabb UPS-disztribútoraival, beleértve a magyarországi BPS-t (Powerware) és a Bank Trade-et (Best Power) is.
"Kapcsolatunk az olyan partnerekkel, mint a BPS és a Bank Trade, nagyban megkönnyíti az Invensys Power Systems számára, hogy a régió első számú UPS-gyártójává váljon" - mondta Kari Koli. "Széles UPS-kínálatunk nagyobb választási lehetőséget ad, mint bármely más UPS gyártóé, és tökéletesen megfelel a magyarországi internetes tápellátással kapcsolatos stratégiánknak."
A közép-európai iroda megnyitása jelzi, mennyire fontosak a kelet- és közép-európai piacok az Invensys Power Systemsnek, amely így a világ legkorszerűbb UPS rendszereit és legmagasabb színvonalú támogatását nyújtja a magyar vásárlóknak. Az iroda földrajzi helye azt is jelenti, hogy a magyar piac a helsinki központi ügyfél-támogatási szolgáltatások és funkciók minden előnyét élvezi majd.

[Forrás: email]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 05:31

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.