Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Drágább lesz a sport a Telekomnál

Koi Tamás, 2015. november 20. 11:44
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A jövő év elején minden technológiai platformon megváltozik a Magyar Telekom tévészolgáltatásának csatornakiosztása. Jönnek új csatornák is, de a sportkedvelőknek eztán mélyebben a zsebükbe kell majd nyúlniuk.

hirdetés

Január 1-jétől kezdődően az összes technológiai platformon (analóg kábeltévé, digitális kábeltévé, IPTV, Sat TV) átalakítja televíziós csatornakínálatát a Magyar Telekom. A szolgáltató az erről szóló tájékoztató levelet törvényi kötelezettségeinek megfelelően a napokban küldte ki az előfizetőknek. Az átalakítás szinte az összes díjcsomagot érinti, az előfizetési díjak mindazonáltal változatlanok maradnak jövőre is a szolgáltatónál.

A legtöbb ügyfelet érintő, legfontosabb változás, hogy a jövő év elejétől drágább, illetve kiegészítő díjcsomagokba költözik a két legnépszerűbb európai sportcsatorna, a számos rangos nemzetközi sportesemény közvetítési jogát birtokló Eurosport és Eurosport 2 (valamint ezek HD változata). A Discovery Communicationshoz tartozó sportcsatornák közül az Eurosport átkerül az Alap csomagból a Családi (HD) csomagba, míg az Eurosport 2-t csak akkor foghatják majd a nézők, ha előfizetnek a havi 1800 Ft-ba kerülő, több ismeretterjesztő csatornát is tartalmazó "Nagyvilág" kiegészítő csomagra.

A két Eurosport csatorna eddig is számos, nagy nézettségű nemzetközi sporteseményt közvetített, így egyebek mellett ezen a két csatornán nézhetők a Tour de France, a Giro d'Italia és a La Vuelta háromhetes kerékpárversenyek, az alpesi sí világkupa versenyei, valamint több autóverseny, köztük a hosszútávú viadalokkal (pl. Le Mans 24h), illetve a magyar érintettségű WTCC-vel. A csatornák nemrég elnyerték a 2018 és 2024 között megrendezendő négy olimpia multiplatform közvetítési jogát is.

Az Eurosportot érintő változások mellett januártól a díjcsomagokból kikerül a Parlament TV és a PAX TV, illetve már az Alap csomagban is elérhető lesz a Film Café. Szintén az év elejétől változik a TV GO OTT-szolgáltatás csatornakiosztása, itt a meglévő díjcsomagtól függően akár 10 új csatornával bővülhet a választék. A teljes változáslistát a Telekom december 1-jétől tünteti fel weboldalán.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.