Szerző: HWSW

2015. szeptember 21. 12:59

Call for Papers: hozz egy dilemmát!

Az idén ötödször, november 19-én megrendezésre kerülő HWSW mobile! mobiltermék-fejlesztési konferencia a hazai szakma legnagyobb fóruma. A konferenciára mintegy 60 előadót várunk, köztük számos nemzetközi vendégelőadót. Idén új módszert próbálunk ki, a közvetlen meghívás mellett néhány előadói helyre pályázni is lehet.

A rendezvényre olyan előadásokat várunk, amelyek az alább olvasható témákhoz illeszkedően egy-egy dilemmát mutatnak be, egy olyan meghatározó döntési helyzetet, amellyel az előadó szakmai karrierje során találkozott és feltételezhető, hogy a résztvevők is szembesülhetnek vele. Az ideális előadás bemutatja a döntési helyzet kontextusát, elemzi a felmerült alternatívákat (pozitív-negatív oldalak), majd bemutatja a "győztes" megoldást. Természetesen nagyon kíváncsiak vagyunk a döntés következményeire is - hogyan vált be a kiválasztott út, melyek az eddig megszerzett tapasztalatok?

A tervezett szekciók és témák:

  • mobilalkalmazás- és mobilweb-fejlesztés, illetve ezek határterületei
  • játékfejlesztés
  • feltörekvő technológiák - IoT, robotika, 3D nyomtatás, viselhető számítástechnika, stb.
  • felhasználói élmény - UX
  • vállalati mobilitás (BYOD, B2B)
  • mobilfizetés és kiskereskedelem mobilon
  • média és hirdetés mobilon


A jelentkezéshez mutasd be röviden azt a dilemmát, amelyet szeretnél a konferencián bemutatni. A forma kötetlen, azonban igyekezz az előadással szemben támasztott elvárásokat követni.

Kontakt: Gálffy Csaba (galffy.csaba@hwsw.hu)

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról