Szerző: Koi Tamás

2015. augusztus 3. 16:43

Itt az új full-extrás díjcsomag a Telekomtól

A Magyar Telekom augusztus elejétől újabb, vezetékes és mobilszolgáltatásokat egyaránt tartalmazó csomagajánlatot vezetett be kínálatába Magenta1 néven, mely jellegét tekintve a több mint öt éve útjára indított Paletta szolgáltatáscsomag utódjának tekinthető, lényegesen modernizált tartalommal.

HIRDETÉS

Megújult integrált szolgáltatáscsomagot vezetett be lakossági szolgáltatások portfóliójába a Magyar Telekom, a Magenta1-nek nevezett csomagajánlatban gyakorlatilag a cég távközlési szolgáltatáskínálatának gerincét képező összes platform (TV, internet, vezetékes telefon és mobiltelefon) egyszerre szerepel. Az új konstrukció a 2010-ben bevezetett, azóta kereskedelmi forgalomban már nem elérhető Paletta családot váltja, azzal a fontos különbséggel, hogy a szolgáltató a Magenta1 esetében nem hozott létre külön, a csomag elválaszthatatlan részét képező mobilos tarifát.

A Magenta1 csomagban bizonyos korlátok közepette számos opció közül választhat az előfizető, a díjcsomagban azonban vannak fix pontjai is. Ilyen a például a Családi + HD televíziós díjcsomag (IPTV vagy ISAT alapokon), illetve a július vége óta elérhető Hoppá Plusz vezetékestelefon-díjcsomag. Utóbbi minden, belföldi normál díjas (vezetékes és mobil) irányba nulla forintos percdíjat biztosít havi 5000 perc erejéig. A díjcsomaghoz emellett kötelező választani valamelyik NetMánia vezetékesinternet-szolgáltatásból is, mely minimum 10, maximum 120 Mbps letöltési sávszélességet kínál.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

A konstrukció kötelező része emellett egy olyan új, vagy meglévő havidíjas lakossági mobiltelefonos előfizetés, melynél túlforgalmazás esetén nem számít fel extra költséget a Telekom. A szolgáltató az így bevont mobilelőfizetésre külön havi díj megfizetése nélkül biztosítja a "Korlátlan TV és film" adatopciót, mellyel a Telekom TV GO platformja által generált adatforgalom nem számít bele a forgalomkorlátba (zero rating), vagyis a mobilos előfizetést használó mobil eszközzel a teljes TV GO műsorkínálat és az s(VOD) téka adatforgalmi kötöttségek nélkül elérhető.

A Magenta1 csomag igénybe vételének nem feltétele a hűségszerződés aláírása, azonban mint bármely más Telekom-szolgáltatásnál, úgy ez esetben is olcsóbb mindegyik eleme a csomagnak akkor, ha az ügyfél 1 vagy 2 évre aláír a szolgáltatónál. Fontos szempont, hogy a szolgáltatásokra akár egyenként is vállalható hűségidő, illetve a Telekom külön küld számlát az ügyfélnek a bevont vezetékes és mobil szolgáltatásokról.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 16:43

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.