Szerző: Koi Tamás

2015. augusztus 3. 16:43

Itt az új full-extrás díjcsomag a Telekomtól

A Magyar Telekom augusztus elejétől újabb, vezetékes és mobilszolgáltatásokat egyaránt tartalmazó csomagajánlatot vezetett be kínálatába Magenta1 néven, mely jellegét tekintve a több mint öt éve útjára indított Paletta szolgáltatáscsomag utódjának tekinthető, lényegesen modernizált tartalommal.

Megújult integrált szolgáltatáscsomagot vezetett be lakossági szolgáltatások portfóliójába a Magyar Telekom, a Magenta1-nek nevezett csomagajánlatban gyakorlatilag a cég távközlési szolgáltatáskínálatának gerincét képező összes platform (TV, internet, vezetékes telefon és mobiltelefon) egyszerre szerepel. Az új konstrukció a 2010-ben bevezetett, azóta kereskedelmi forgalomban már nem elérhető Paletta családot váltja, azzal a fontos különbséggel, hogy a szolgáltató a Magenta1 esetében nem hozott létre külön, a csomag elválaszthatatlan részét képező mobilos tarifát.

A Magenta1 csomagban bizonyos korlátok közepette számos opció közül választhat az előfizető, a díjcsomagban azonban vannak fix pontjai is. Ilyen a például a Családi + HD televíziós díjcsomag (IPTV vagy ISAT alapokon), illetve a július vége óta elérhető Hoppá Plusz vezetékestelefon-díjcsomag. Utóbbi minden, belföldi normál díjas (vezetékes és mobil) irányba nulla forintos percdíjat biztosít havi 5000 perc erejéig. A díjcsomaghoz emellett kötelező választani valamelyik NetMánia vezetékesinternet-szolgáltatásból is, mely minimum 10, maximum 120 Mbps letöltési sávszélességet kínál.

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

A konstrukció kötelező része emellett egy olyan új, vagy meglévő havidíjas lakossági mobiltelefonos előfizetés, melynél túlforgalmazás esetén nem számít fel extra költséget a Telekom. A szolgáltató az így bevont mobilelőfizetésre külön havi díj megfizetése nélkül biztosítja a "Korlátlan TV és film" adatopciót, mellyel a Telekom TV GO platformja által generált adatforgalom nem számít bele a forgalomkorlátba (zero rating), vagyis a mobilos előfizetést használó mobil eszközzel a teljes TV GO műsorkínálat és az s(VOD) téka adatforgalmi kötöttségek nélkül elérhető.

A Magenta1 csomag igénybe vételének nem feltétele a hűségszerződés aláírása, azonban mint bármely más Telekom-szolgáltatásnál, úgy ez esetben is olcsóbb mindegyik eleme a csomagnak akkor, ha az ügyfél 1 vagy 2 évre aláír a szolgáltatónál. Fontos szempont, hogy a szolgáltatásokra akár egyenként is vállalható hűségidő, illetve a Telekom külön küld számlát az ügyfélnek a bevont vezetékes és mobil szolgáltatásokról.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról