:

Szerző: Hlács Ferenc

2015. július 2. 10:00

TechCrunch Pitch-Off Budapesten

Közeleg a budapesti TechCrunch Pitch-Off, a július 10-i rendezvényen nyolc magyar startup csap majd össze, hogy helyet kapjon a médium nagy szeptemberi Disrupt konferenciáján.

Budapestre jön a TechCrunch: a népszerű technológiai oldal jövő pénteken, július 10-én rendezi meg hazánkban hivatalos TechCrunch Pitch-Off eseményét, amelyen magyar startupok küzdhetnek meg egymással - a legjobbnak ítélet kezdeményezés jutalma egy saját asztal, az őszi Disrupt konferencián San Franciscóban. A második helyezett két jegyet kap a szeptember 21-23-án megrendezett eseményre.

A lap összesen nyolc (legfeljebb tíz) kezdeményezést visz színpadra jövő héten, az Erzsébet téri Design Terminálban, akiket egy 3-5 fős, a TechCrunch újságíróiból és befektetőiből álló zsűri bírál majd el. Az érdeklődő startupok itt jelentkezhetnek, ha szerencsét próbálnának az eseményen - a feliratkozás egyébként nincs túlbonyolítva, ahhoz az adott vállalkozás alapvető adatain túl csak az elképzelés rövid (kevesebb mint száz szavas) leírására, illetve az alapítók önéletrajzára van szükség.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A pályázók közül kiválasztott nyolc csapatot a laptól John Biggs értesíti emailben, legkésőbb jövő keddig. A rendezvényt az iEurope Capital, az Axel Springer Plug n' Play, illetve az IseeQ támogatja, a jegyek tempósan fogynak, így nem érdemes halogatni a vásárlást, amelyre itt van lehetőség.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 13:20

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.