Szerző: Hlács Ferenc

2015. július 02. 10:00:00

TechCrunch Pitch-Off Budapesten

Közeleg a budapesti TechCrunch Pitch-Off, a július 10-i rendezvényen nyolc magyar startup csap majd össze, hogy helyet kapjon a médium nagy szeptemberi Disrupt konferenciáján.

Budapestre jön a TechCrunch: a népszerű technológiai oldal jövő pénteken, július 10-én rendezi meg hazánkban hivatalos TechCrunch Pitch-Off eseményét, amelyen magyar startupok küzdhetnek meg egymással - a legjobbnak ítélet kezdeményezés jutalma egy saját asztal, az őszi Disrupt konferencián San Franciscóban. A második helyezett két jegyet kap a szeptember 21-23-án megrendezett eseményre.

A lap összesen nyolc (legfeljebb tíz) kezdeményezést visz színpadra jövő héten, az Erzsébet téri Design Terminálban, akiket egy 3-5 fős, a TechCrunch újságíróiból és befektetőiből álló zsűri bírál majd el. Az érdeklődő startupok itt jelentkezhetnek, ha szerencsét próbálnának az eseményen - a feliratkozás egyébként nincs túlbonyolítva, ahhoz az adott vállalkozás alapvető adatain túl csak az elképzelés rövid (kevesebb mint száz szavas) leírására, illetve az alapítók önéletrajzára van szükség.

Hét kedvenc előadónk az idei HWSW mobile!-ról (x) 90 fős előadó lesz a konferencián, segítve az eligazodást, kiemeltük neked a hét kedvencünket.

A pályázók közül kiválasztott nyolc csapatot a laptól John Biggs értesíti emailben, legkésőbb jövő keddig. A rendezvényt az iEurope Capital, az Axel Springer Plug n' Play, illetve az IseeQ támogatja, a jegyek tempósan fogynak, így nem érdemes halogatni a vásárlást, amelyre itt van lehetőség.

a címlapról

Hirdetés

Hét kedvenc előadónk az idei HWSW mobile!-ról

2019. november 14. 12:24

Idén 90 fős előadói gárdával készülünk a HWSW mobile! digitális termékfejlesztési konferenciára, de hogy segítsünk az eligazodásban, kiemeltük neked a hét kedvencünket.