Szerző: Hlács Ferenc

2015. július 2. 10:00

TechCrunch Pitch-Off Budapesten

Közeleg a budapesti TechCrunch Pitch-Off, a július 10-i rendezvényen nyolc magyar startup csap majd össze, hogy helyet kapjon a médium nagy szeptemberi Disrupt konferenciáján.

Budapestre jön a TechCrunch: a népszerű technológiai oldal jövő pénteken, július 10-én rendezi meg hazánkban hivatalos TechCrunch Pitch-Off eseményét, amelyen magyar startupok küzdhetnek meg egymással - a legjobbnak ítélet kezdeményezés jutalma egy saját asztal, az őszi Disrupt konferencián San Franciscóban. A második helyezett két jegyet kap a szeptember 21-23-án megrendezett eseményre.

A lap összesen nyolc (legfeljebb tíz) kezdeményezést visz színpadra jövő héten, az Erzsébet téri Design Terminálban, akiket egy 3-5 fős, a TechCrunch újságíróiból és befektetőiből álló zsűri bírál majd el. Az érdeklődő startupok itt jelentkezhetnek, ha szerencsét próbálnának az eseményen - a feliratkozás egyébként nincs túlbonyolítva, ahhoz az adott vállalkozás alapvető adatain túl csak az elképzelés rövid (kevesebb mint száz szavas) leírására, illetve az alapítók önéletrajzára van szükség.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

A pályázók közül kiválasztott nyolc csapatot a laptól John Biggs értesíti emailben, legkésőbb jövő keddig. A rendezvényt az iEurope Capital, az Axel Springer Plug n' Play, illetve az IseeQ támogatja, a jegyek tempósan fogynak, így nem érdemes halogatni a vásárlást, amelyre itt van lehetőség.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról