Szerző: Ady Krisztián

2000. március 18. 13:38

S540 BIOS-ok

Megjelentek a beígért Diamond SpeedStar es Stealth III BIOS-ok. A readme szerint:

HIRDETÉS

Megjelentek a beígért Diamond SpeedStar es Stealth III BIOS-ok. A readme szerint:

"Added Features
------------------
1. Resolve issues with PCI SCSI cards
2. Resolve issues with Advanced Power Management
3. Addresses reported lockups in certain Via chipset motherboards."


Jól hangzik! A file-ok egyelőre a Diamond FTP-jéről elérhetőek:
Stealth III S540 Retail (dobozos, 32Mb), Stealth III S540 OEM, Stealth III S540 PCI, Stealth III S540 Xtreme Retail (dobozos, 32Mb), SpeedStar A200 (OEM), SpeedStar A90 (OEM)

Ezekkel a BIOS-okkal, valamint az új Diamond driverrel állítólag jobb, stabilabb eredményt érhetünk el. A frissítést csak tiszta DOS prompt-ból szabad elindítani! Legjobb erre egy boot-lemez készítése.
Ha pl. az Unreal Tornament még így is instabil lenne MeTaL-lal, javaslom még BiPolartól letölthető FIFO patch-et, ez is javít a stabilitáson.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 14:47

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.