Szerző: Hlács Ferenc

2015. június 8. 12:32

Közeleg az idei MLOC.JS

Hamarosan itt a 2015-ös MLOC.JS: a JavaScript fejlesztőket célzó konferencián többek között a Mozilla, az Oracle, a Futurice és a Shape Security szakértőinek előadásain és workshopjain ismerkedhetnek meg a népszerű programozási nyelv jelenével és jövőjével.

Közeleg az idei MLOC.JS konferencia, amely az előadások mellett workshopokkal várja az a JavaScript fejlesztőket - ők jobb ha június 18-19-ét már most bevésik naptáraikba.

A rendezvény résztvevői többek között a JavaScriptre bélyegét erősen rányomó ELM-ről és PureScriptről is hallhatnak - utóbbiról Michael Ficarra előadásában, aki komoly részt vállalat a CoffeeScript programnyelv kifejlesztésében. A Haskell által inspirált funkcionális PureScripttel az érdeklődők az előadás mellett egy ugyancsak Ficarra által levezényelt workshop keretei között közelebbről is megismerkedhetnek.

Éles a modern webfejlesztés és CI/CD meetupjaink programja!

December 29-30-án folyatódik a HWSW online meetup-sorozata.

Éles a modern webfejlesztés és CI/CD meetupjaink programja! December 29-30-án folyatódik a HWSW online meetup-sorozata.

Az előadók között Szegedi Attila is ott van az Oracle-től, aki a szerveroldali alkalmazások Nashorn JavaScript runtime-mal történő fejlesztésén vezeti végig a közönséget. Szegedi Attila egyébként a Mozilla Rhino JavaScript runtime és a Twitter által használt, szerveroptimalizált Kiji Ruby runtime kapcsán is ismerős lehet, az ő nevéhez fűződik továbbá a Dynalink keretrendszer megalkotása. A konferencián Andre Staltz, a Futurice interfésztervezője is tiszteletét teszi, ő a reaktív programozás hasznosságáról beszél majd a sokszor kaotikus kódok rendszerezésében, illetve workshopot is tart a témában.

A 2015-ös MLOC-on az Oracle és a Futurice mellett a Mozilla és a Shape Security szakértői is felszólalnak, idén is érdemes lesz tehát ellátogatni a rendezvényre, részletesebb információkért pedig annak weboldalára, ahol jegyvásárlásra is lehetőség van.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 10:23

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.