Szerző: Koi Tamás

2015. május 21. 15:56

Végre a Telenor is kínál versenyképes roaming-opciókat

Hosszú idő óta először tud igazán versenyképes mobiltelefonos roaming opciókkal előrukkolni a Telenor Magyarország. A szolgáltató új roamingopciói az esetinek tekintett felhasználás során sokkal életszerűbbek és kedvezőbbek lehetnek a versenytárs ajánlatoknál.

Mostantól a Telenor Magyarország is kínál ügyfelei számára kedvező roamingopciókat, igaz, a norvég tulajdonban lévő operátor versenytársaival ellentétben nem a korlátlan beszélgetés (vagy adott esetben hazatelefonálás) ígéretével próbálja csábítani ügyfeleit, hanem a gondtalan külföldi okostelefon-használattal. A szolgáltató ennek érdekében eddigi ajánlataihoz képest látványosan megnövelte egyes roaming-opciók adatforgalmi keretét, valamint új, nagy adatforgalmi igényt kielégítő opciókkal egészítette ki a kínálatát.

A szolgáltató az Európai Unió országaiba utazó előfizetők számára három új roaming-opciót biztosít, a Netroaming Napijegy helyébe lépő EU Net Napijegy M egy napra 200 MB adatkeretet biztosít egyszeri, 1490 forintos aktiválási díjért cserébe. A korábbi, mindössze 50 megabájtnyi adatkeretet biztosító Netroaming hetijegyet két új opcióval váltja fel a Telenor, ezek az EU Net Hetijegy M és L, melyek 1 és 2 gigabájtnyi adatforgalmat kínálnak egy hétig 3490 és 5990 forintos egyszeri díjértcserébe.

Forrás: Telenor

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Utóbbi két opció esetén az érvényességi idő alatt a Telenor ingyenes hozzáférést biztosít a Deezer streaming zenei szolgáltatáshoz, melyet a roaming adatkeret terhére használhatnak az előfizetők, emellett a szolgáltató kiemelten fontos szempontként kezeli, hogy az opciók igénybe vétele és ára semmiféle hűségvállalási időhöz nem kötött. A Telenor az említett opciókon túl megújította a kombinált EU DUO Hetijegyet és bevezetett három további, az Európai Unió tagországain kívül is használható roaming adatcsomagot (Világ Napi- és Hetijegyek).

A Telenor két versenytársa közül a Vodafone Magyarország április 1-jén dobta piacra új RED tarifáit, melyek az EU-n belül éppúgy korlátlanságot biztosítanak a hívások esetén, mint belföldön (igaz, csak a Magyarországra irányuló hívások esetén), havi adatforgalmi keretük pedig külföldön is felhasználható. A Telekom EU Plusz néven vezetett be május elején havidíjas, korlátlan beszélgetést biztosító roaming opciót, mely a legdrágább Next XL díjcsomag mellé ingyen igényelhető, az olcsóbb, Next M díjcsomag mellé pedig egy év hűséggel havi 590 forintba kerül (vagy egyszeri, 9990 forintba). Az EU Plusz opció a korlátlan beszélgetés mellé belföldi adatkerettől függetlenül 300 MB-nyi havi adatforgalmat biztosít az EU-n belül barangoló előfizetőknek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról